Xiaomi Redmi Note 6 Pro İki Instagram Hesabı Kullanma

566

Xiaomi Redmi Note 6 Pro İki Instagram Hesabı Kullanma
Son zamanların en çok ses getiren akıllı telefon üreticisi Xiaomi kullandığı MIUI arayüzü sayesinde akıllı telefonlarında bazı uygulamalar için clone hesap yani 2 adet hesap kullanma imkanını sağlamaktadır. Yani telefonunuzda 2 tane Whatsapp yada 2 tane Instagram kullanabilirsiniz. Biliyorsunuz birçok üretici firma özellikle piyasanın büyük firmaları bu durumu aktif hale getirmedi ama Xiaomi kullanıcı dostu olduğunu bir kez daha kanıtladı diyebiliriz. Xiaomi Redmi Note 6 Pro modelinde bu durum aktif halde kullanılabiliyor. 
1- İlk olarak Xiaomi Redmi Note 6 telefonunuzun Ayarlar bölümüne giriniz.  Daha sonra ise Dual apps bölümüne yani çift uygulama bölümüne giriniz.

2- Buradan istediğiniz gibi hangi uygulamayı clone hesap olarak kullanmak istiyorsanız açma duruma getirebilir ve aynın bir sanal uygulama karşınıza gelecektir. Daha sonra ise Arayüzde bu uygulama görülecektir. Yani birden fazla Instagram hesabını kolayca kullanmaya başlayabilirsiniz. Sadece Instagram değil aynı zamanda Whatsapp uygulaması içinde bu durum geçerlidir. 

Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments