Google Arama ve Haritalar Üzerinden Bilet Alınabilecek

260

Google canlı etkinlik şirketleri olan Ticketfly, Ticketmaster ve AXS ile anlaşma yaparak canlı etkinlikler için bilet satışı işlemine başlıyor. Bundan böyle canlı gösteriler için bilet almak hem mobil hem de masaüstünde Google’ın Arama ve Haritalar hizmetleri aracılığıyla mümkün olacak.

cepklinik-Google-Arama-Haritalar-üzerinden-bilet-alımı

Belirli bir mekan üzerine arama yaparken, yaklaşan etkinlikler için bilet satışı olsun ya da olmasın bilet satın almaya ilişkin linkleri görebileceksiniz. Ayrıca belirli bir bant grubu veya sanatçı ararken sanatçı programları da görünecek.

Normalde Ticketfly tarafından satışa çıkarılan biletlerin %40 satılmıyordu çünkü insanar her gün önünden geçtikleri merkezlerde hangi etkinliklerin olduğunu bilmiyordu, tabi sıkı takipçisi değillerse. Bu durum Google’ın yardım eli ile değişecek mi bunu zaman gösterecek.

Bu özelliğin işlevselliğinden tam olarak yararlanmak için, müzisyenler kendi web sitelerinin kodlarını biraz değiştirmek zorunda kalacaklar. Bu yeni özelliğin ülkemizdeki bilet satış paltformları ile entegre hale gelmesi eminiz ülkemizdeki etkinlikler için olumlu sonuçlar ortaya koyacaktır.

Kaynak: Google

Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments