Nexus 6 İnceleme

569

nexus 6 inceleme

Nuxus 6, Google’ın ve Android’in en yeni iyi telefonu. iFixit çalışanları Nexus 6 nın bir telefon mu yoksa bir phablet mi olduğunu incelemek için telefonu söktüler. Sonuçlar çoğunlukla iyi. Nexus 6’yı tamir veya bunların yerine telefonun iç kısımlarına erişmek oldukça basit. Arka kapağın altında, parçaların açık ya da kapalı olduğuna burada dikkat etmek gerek. Burada ön paneli sabitlemek hiçbir yapıştırıcı materyal kullanılmadığı görülüyor. Arka plandaki bölmeleri çıkardıktan sonra kamera bölümlerini, kulaklık aksesuarlarını ve tuşların olduğu bölmeyi ayırmak oldukça kolay bir işlem haline geliyor.

nexus 6

 

Tabi bütün haberler iyi değil. Batarya telefonun içindeki bölmeye yerleştirildiğinden dolayı bataryayı çıkarmak olması gerektiğinden daha zor hale geliyor. Anakart üzerindeki USB portu ve titreşim gibi diğer bileşenler temizlenir. iFixit’e göre, bu parçaların anakarta kablo ile bağlı olması en iyisi. Ayrıca ekran da aynı şekilde telefon ile bir bütün halinde. Bu da batarya da olduğu gibi bir sorun teşkil edebilir.

nexus 6 inceleme

Nexus 6, 5,7-inç ekrana sahip ve Google’ın son mobil işletim sistemi Android 5.0 Lollipop ile çalışıyor. Telefon büyüklüğünü örter şekilde hızlı çalışıyor. Geri verilen tepkimeler oldukça hızlı.

 

Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments