Lync 2013 Android Versiyonu Güncellendi

440

Microsoft, Google Play Store‘da Android platformu için iş mesajlaşma uygulaması olan Lync 2013 için bir güncelleştirme yayımladı. Güncelleştirme Lync hesabı olmadan bir online toplantıya katılma ve bir dizi başka yenilikler içeriyor.

19-Microsoft-Lync-2013-for-iPhone

Yeni anonim özelliğin zaten iOS ve Windows Phone için var olduğunu belirtmek gerek. Ama Android platformuna gelen güncelleştirme ile Lync daha etkin bir şekle bürünüyor. Eğer Lync hesabınız yoksa bile bu özellik sayesinde, bir Lync toplantısına katılabileceksiniz. Bunun anlamı Lync uygulaması üzerinden artık iş arkadaşlarınızı, partnerinizi veya müşterilerinizi Lync iş toplantılarına davet edebilirsiniz. Ve bu kişilerin nasıl katılacağı hiç önemli değil. Android cihazları üzerinden pin numarası ya da herhangi bir numara çevirmelerine gerek kalmadan onları toplantınıza katılmaya davet edebilirsiniz. Ayrıca yeni gelen bu güncelleme ile birlikte daha iyi bir ses ve görüntü kalitesinin elde etmenin yanında ayrıca güvenlik de arttırılmış bulunuyor.

Yeni sürüm aynı zamanda kullanıcıların ek sertifika ve pasif kimlik doğrulama desteği ile birlikte, kendi kişi listesini yönetmelerine izin veriyor.
Güncel Lync 2013 versiyonunu indirmek için tıklayın.

Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments