Todoist’e Android Wear Desteği

326

 

Bir yapılacaklar listesi uygulaması olan ve deyim yerinde ise gönüllerde taht kuran bir uygulama Todoist, kendisini hayatınızdaki bir çok şeyi düzene sokmak ve stresden uzak bir hayat yaşamanızı mümkün hale getirmek olarak açıklıyordu. Bugünkü günlük yaşantımız içerisinde o kadar çok şeyle karşılaşıyoruz ki bunların hepsini ne aklımızda tutabiliriz ne de o anda bunu bir yere not etme imkanına sahibiz. Ama Todoist bunu yıllardır web üzerinden sağlarken bunu bir adım daha ileri götürüyor.

todoist-android-wear

Todoist verimlilik hizmeti Android Wear desteği ile bileğinize geldi. Verimlilik ve görev yönetimi hizmeti hizmeti Todoist, Android Wear versiyonu ile şimdiye kadar olduğundan çok daha işlevsel ve çok daha kullanılabilir bir kurtarıcıya dönüştü. Artık kullanıcıları kendi Todoist hatırlatıcılarını, bildirimlerini ve planladıkları görevleri bilekleri üzerindeki Android Wear üzerinden gerçekleştirebilecekler.

Yeni Android Wear entegrasyonu Todoist kullanıcıları için bazı büyük kolaylıklar getiriyor. Örneğin; artık tüm Todoist bildirimleri Android Wear üzerinde desteklenebilir ve yönetilebilir olacak. Kullanıcı kuru temizlemeden elbiselerini almakla ilgili bir hatırlatma eklemiş ise elbiselerin hazır olduğu bildirimi geldiği anda bunu Android Wear üzerinden görüp harekete geçebilecekler. Hatta gelen bildirimi sesiniz ile daha sonra görüntülemek istediğinizi bile söylemeniz mümkün olacak.

Ayrıca ses aracılığıyla kolayca yeni görevler ekleyebilirsiniz. Sadece “Ok Google, Todoist başlat “demenizle uygulama aktif olurken veya “Görev ekle” komutu vermeniz halinde doğrudan gelen kutunuza görevleri eklemek mümkün olacak.

Todoist-Android-Wear

Sonunda kullanıcılar artık kolayca Todoist listelerini Android Wear cihazına gönderebilecekler ve böylelikle eğer isterlerse listelerine daha sonra bilekliklerinden ulaşabilecekler. Aslında oldukça kullanışlı olan Todoist uygulaması şimdi kat kat daha işlevsel ve kullanışlı, eğer elleriniz dolu ise ses ile dahi giyilebilir cihazınıza erişmeniz mümkün.

Bu arada Todoist uygulaması zaten telefonunuzda olabilir ancak burada Todoist Android Wear bilekliği ile gelen kolaylık noktası her zaman telefonunuz ile ilgilenmeye vaktiniz olmayabilir ama küçük bir komutla Android Wear bilekliğe erişebilirsiniz. Ve unutmamak gerekir ki üretkenlik, işleri kolay hale getiren daha az dikkat dağıtıcı ortamla ve hoş bir değişiklik ile artabilir. Zaman ve aklınıza gelen fikirler sizler için önemli ve bu fikirlere daha sonra da ulaşmak arzunuz ise Todoist Android Wear denemeniz için mükemmel bir seçim olacaktır.

Todoist için Android Wear

Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments