Android Wear Saatler İçin Yeni Yüzler Yayınlandı

4958

android-watchs

Google Android Waer akıllı saatleri için özel olarak tasarlanmış yeni ekran yüzlerini Play Store mağazasında yayınladı. Yeni Android Wear güncellemesi Google’ın SmartWatch platformu için özel olarak tasarlanan ekran yüzlerinden oluşan yepyeni bir Play Store bölümü içeriyor.

android-wear-akıllı-saatler

Google Android giyilebilir kodu ile kullanıcıların istedikleri tasarımı yansıtabileceklerini söylemekte. Sayısız özelleştirme ve kişiselleştirme seçenekleri sunan Android Wear güncellemesi, en yeni akıllı saat ekranlarına ev sahipliği yapan yeni bir Google Play Store bölümü ile birlikte yayınlandı.

AndroidWear_medicom

Tasarım noktasında Google epey geniş bir çevreden esinlenmiş. Ayrıca resmi “Watch Face API” uygulaması da geliştiriciler için yayınlandı. Google, Android Wear platformuna dair fikirlerinizi ve geliştirilebilecek noktalara dair uygulamalarınızı merak ediyor.

PacMan-android-wear-watch

Estetik geliştirmelerin ötesinde, Android Wear’ın şimdilik vazgeçilmez arkadaşı akıllı telefon uygulaması da güncellendi. Tarama, indirme ve ekranlar arası geçişler iyileştirilmiş durumda.
Bu uygulama aynı zamanda Android Wear uygulamalarını, pil ve depolama kullanımını takip etmeyi de sağlıyor. Ekrandan aşağı doğru elinizi kaydırmanız durumunda ayarlara kısa yoldan ulaşmanız da mümkün. Günışığı Modu ekran parlaklığını maksimize ederken, Tiyatro Modu tam tersine ekranı kapalı tutar ve ışık olmadığında bildirimleri kısar. Yeni saat yüzleri ve beraberindeki yazılım güncelleştirmesi de yayınlandı.

Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments