Facebook Messenger Spin-Off Uygulaması

458

Dünyanın en büyük sosyal ağı Facebook için 2014 yılı başarılarla be gelişme açısından karlı bir yıl olarak tarihteki yerini aldı. 2015’e girmek üzere olduğumuz Aralık ayının son günlerinde Facebook Messenger üzerinde yeni bir özelliği devreye soktu.

Stickered-for-Messenger

Facebook’un yeni Messenger spin-off uygulaması kullanıcıların arkadaşlarının yüzlerine çıkartmalar koymalarını sağlıyor. Tam da Noel ve yeni yıl etkinliklerin hat safhada olduğu şu günlerde Facebook kendisinden beklenmeyen bir adım atarak Messenger uygulamasında yer alan Messenger çıkartmaları için ayrı bir uygulama yayınladı. Yeni uygulama Stickerlı Messenger kod adına sahip.

Yeni uygulama temelde sizin fotoğraflarınıza etiket eklemenizi ve daha sonra Messenger arkadaşlarınıza göndermenizi sağlıyor. Sonunda kolayca arkadaşlarınızın yüzleri üzerine büyük ifadeler ve sevimli karikatür hayvanlar koyabilirsiniz. Kulağa eğlenceli geliyor.

Stickered-for-Messenger

Facebook aynı zamanda Messenger uygulamasında yeni tatil temalı çerezler sunuyor. Bu yenilik ise Yılbaşı selfie’leri için çerçeveler, kar küresi sohbet kafaları ve tatil temalı çıkartma paketleri içeriyor. Stickerlı Messenger yarın Play Store da olacak, iOS platformu için sanal market App Store’a ise yakında geleceği ifadesi bulunuyor. Şimdiden keyifli mesajlaşmalar…

Kaynak: Happy Holidays from Messenger

Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments