Instagram Spam Hesapları Sildi

775

İnstagram daha önce değindiğimiz gibi spam hesapları sileceğini bu Aralık ayı başında kullanıcılarına duyurmuştu. Instagram Spam hesaplarının milyonlarcasını silmesinden sonra takipçi sayısı azalan kullanıcılar çılgına döndü.

instagram-spam-hesaplar

İnstagram söz verdiği gibi spam hesapları silmeye başlayınca kullanıcılar takipçi sayılarında muazzam oranlara sahip azalmayı fark etti, bu durumun kullanıcıların hiç hoşuna giden bir durum olmadığı net bir şekilde gözlemlendi. Aniden binlerce kullanıcı azalan takipçi sayıları ve spam hesaplar hakkında instagram üzerinden yorumlar yapmaya başladı.

instagram-spam-hesaplar

Kullanıcıların takipçi sayılarındaki azalmanın farkedilmesinin ardından birçok kullanıcı resmi instagram profiline bu konu hakkında yorumlar yaptı. Ve gönderilen yorumlardan kullanıcıların ne derece öfkeli olduğu anlaşılıyor. Milyondan fazla takipçi kaybetmiş kullanıcılar ise Justin Bieber, Akon, Ariana Grande ve Kim Kardashian oldu. En fazla takipçi kaybeden hesap derseniz; instagram. Firmanın kendi hesabına şaşırtıcı şekilde 18 milyon takipçi kaybetti.

Geliştirici  Zach Allia tarafından hazırlanan grafikte en fazla takipçi kaybı yaşayan instagram hesaplarını görebilirsiniz.

Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments