Nokia Lumia 630 İnceleme

416

lumia-630-nokia

Nokia Lumia 630 gelişmeye devam ediyor ve karşımıza güzel tasarımı ve 4.5 inçlik ekran genişliği ile karşımıza çıkıyor. Nokia Lumia 630 aynı zaman da dört çekirdekli bir işlemciye sahip ve bu sayede çok hızlı bir telefon. Nokia Lumia 630’da Windows Phone karşınıza yep yeni özellikleri ve tasarımı ile karşınıza çıkıyor. Windows Phone’nda piyasada bulunan en hızlı klavye olarak bilinen Word Flow yani kaydırılarak yazabileceğiniz bir klavye mecvut. Ayrıca ara yüzleri ve canlı renkleri ile de çok göz alıcı bir yapıya sahip Nokia Lumia 630. Bir çok farklı renk ile piyasaya sürülen bu Lumia serisinden Nokia Lumia 630, aynı zamanda dizayn olarak da çok tatlı ve şirin bir yapıya sahip.

Nokia Lumia 630’un teknik özelliklerine değinilinecek olunursa. Ekran teknolojisi olarak Clear Black IPS LCD ekrana sahip ve çok parlak bir yapıda. Ekran çözünürlüğü olarak ise 854 x 480 çözünürlüğe sahip olan Nokia Lumia 630 akranlarından biraz geride gibi. Dokunmatik ekran teknolojisi olarak ise kapasitif çok noktalı noktalı dokunma teknolojisine sahip. Arkada ki ana kamerası ise 5.0 MP özelliğe sahip.

nokia-lumia-630-inceleme

İşlemci olarak Snapdoragon 400 işlemcisine sahip. Dört çekirdekli ve telefonun saat hızı ise 1200 MHz’lik hıza sahip. Nokia Lumia 630’u hiç kullanmaz iseniz ve telefonunuzda hiç bir işlem görülmez ise bekleme süresi yirmi beş gündür. Tabi müzik keyfine doymak istiyorsanız da aralıksız olarak 2 gün 10 saat boyunca müzik dinleyebilirsiniz.


Telefonunuzun kendi hafızası ise 7 GB’lık bir hafızaya sahiptir. Kişisel radyo istasyonunuz ile de Nokia MixRadio size reklamsız ve sınırsız bir müzik akışı sunuyor. Düzenli olarak bir çok mix yayınlanıyor ve istediğinizi seçip dinleyebilirsiniz.

Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments