Samsung Galaxy Tab 4 SM İnceleme

923

Galaxy Tab 4 T530 harika bir tasarım ile karşınıza çıkıyor. Harika deri yapısındaki arka kapağı ile çok şık bir görüntü oluşturuyor. “Multi Window özelliği ile aynı ekranda bir çok işlemi aynı anda yapma imkanını sizler ile buluşturuyor. Ekranın bir kısmında filminizi izlerken diğer kısmında işinizi yapabiliyorsunuz. Teknik özelliklerini inceleyecek olursak ekran genişliği olarak 10.1 inçlik ekrana sahip olan Galaxy Tab 4 T530 işlemci modeli olarak ise Quad Core işlemcisini üzerinde taşıyor. İşlemci hızı olarak 2 Ghz’lik bir hıza sahip olan Galaxy Tab 4 T530 bellek olarak ise 1.5 GB’lık bir hafıza sunuyor.

Bellek tür ise DDR3 şeklinde tasarlanmış. Ayrıca işletim sistemi ise Android’in son sürümlerinden 4.4 KitKat şeklinde. İşlemci markası ve üretici ise yine Samsung’larda bulunan Qualcomm tarafından üretilmiş. 16 GB’lık bir disk kapasitesi sunan Galaxy Tab 4 T530 artırılabilir olarak 64 GB’a kadar hafıza kartı girişi yeri bulunmakta.

3 MP’lik bir kameraya sahip olan Galaxy Tab 4 T530’un ekran çözünürlüğü ise 1280 x 800 pixel gibi bir çözünürlük. Wi-Fi’si ile size harika bir hızda internet keyfi sunuyor. Ayrıca tabletinizi bilgisayarınıza bağlayabilmeniz için USB girişi de bulunmakta. Bluetooth özelliği taşıyan Galaxy Tab 4 T530’un boyutları ise şu şekilde. Yükseklik: 171 mm, Uzunluk: 243 mm ve Kalınlık: 7.3 mm. Kart girişi olarak Micro SD kart girişi bulunuyor.

Ağırlığı ise tam oalrak 487 gram. Harika ve şık tasarımı ile Galaxy Tab 4 T530 size 6 saate kadar aralıksız pil ömrü sunuyor. Renk seçenekleri olarak siyah ve beyaz seçeneklerde bulunan Galaxy Tab 4 T530 görünüşü ve ince tasarımı ilede çok şık.

Subscribe
Bildir
guest

1 Yorum
En Yeniler
Eskiler Beğenilenler
Inline Feedbacks
View all comments
volkan

Bu tabletten var bende aldığım zaman kasmayan uygulamalar şimdi kasıyor.Ne yapmamı önerirsiniz.