BlackBerry ve Boeing Ortaklığında Black Phone

472

Bir zamanların efsanesi, iş aleminin ve yüksek mevkilerde görev sahibi kesimlerin ilk tercihi BlackBerry… Zaman geçti ve BlackBerry mobil ekosistemde yarışın epey gerisinde kaldı. Tıpkı Nokia’da olduğu gibi. Ama hala birşeyler üretmenin peşinde, pes etmiş değil.

boeing-blackphone

BlackBerry, Boeing’in Black Phone kod adlı kendi kendisini yok edebilen telefon modelini üretme konusunda firmaya destek vereceği duyuruldu. BlackBerry Boeing’in uzun zamandır beklenen kendi kendini yok edecek telefonu üzerinde çalışıyor. BlackBerry CEO’sunun dile getirdiği gibi şirket Boeing firmasına Android cihazların içine kendi BES 12 sistemini yerleştirme konusunda yardımcı olacak.

Black Phone’u bu derece ünlü yapan ne derseniz aslında ciddi şekilde havalı özellikleri var. Çift SIM kartı ve biyometrik tarayıcılar ile uydu alıcılar için genişletilebilir bir arka panele ek olarak, eşsiz kurcalamaya karşı dayanıklı yapısı ile tam bir güvenlik telefonu olma özelliğine aday. Ayrıca telefon herhangi bir şekilde sökülmesi durumunda içerisindeki tüm veriyi siliyor.

BlackBerry bu telefona sadece kendi mobil güvenlik özellik setini ekleyecek. Bakalım dünya full güvenlikli bir mobil cihaza kavuşabilecek mi?

Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments