Nokia X İnceleme

399

nokia-x-inceleme
Nokia X cep telefonu sizlerin karşısına harika bir şekilde çıkıyor. Nokia X cep telefonunda artırılınabilir ek hafızanın yanında Bluetooth desteğide bulunmakta. Ekran yapısı olarak bakıldığında ekran çözünürlüğü açısından 480 x 800 pixel gibi bir özelliğe sahip.

İşlemci hızının 1 Ghz olmasının yanında 512 MB’lık bir RAM’e sahip. Kamera çözünürlüğü ile biraz geri kalmış olsa da 3 MP’lik bir kamera çözünürlüğüne sahip olan Nokia X’in pil ömrü 1500 mAh kadar. Ayrıca telefonunuz bilgisayarınıza veya tabletinize bağlayabileceğiniz bir USB desteğide bulunmakta. Aynı zamanda internete bağlanmak için Wi-Fi’si de mevcut. Ekran boyutu olaran 4 inçlik ekrana sahip bu cep telefonunun ekran tipi LCD’dir. Garanti süresi olarak 2 yıl ömür biçilmiş bu cep telefonu tabikide son yıllara ayak uydurarak dokunmatik bir şekilde karşınıza çıkıyor.
nokiax-inceleme

Ayrıca 4 GB’lık hafızaya sahip bu cep telefonu microSD kart girişi ile 32 GB’a kadar hafızası artılabiliniyor. Piyasada da renkli seçenekleri ile yer alan Nokia X cep telefonu dizayn olarak çok şık bir dizayna sahip. Köşelerinin ne tam sivri ne de tam oval oluşu cep telefonuna harika bir görünüm kazandırırken içerisinde ki menü ikonları ve duruşu ile de sizlere harika bir görünüm sunuyor. Kamera çözünürlüğü olarak 2048 x 1536 pixel’lik bir çözünürlüğe sahip Nokia X cep telefonunda kamera odaklama türü sabit odak olarak bulunmakta.

İşlemci ismi olarak Qualcomm Snapdragon S4 ismi kullanılmakta. Çift sim kart destekli bu cep telefonu 2G’lik konuşamlarınızda size 13.3 saatlik bir pil ömrü sunarken 3G konuşmalarınızda 10.5 saate kadar pil ömrü sunuyor ve sınırsız müzik dinlemek isterseniz de sizlere yaklaşık 26 saatlik bir pil ömrü sunuyor.

Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments