Android Cihazlarda Google Play Hesabı Nasıl Eklenir?

1010

Android Cihazlarda Google Play Hesabı Nasıl Eklenir
Son zamanlarda mobil cihazlarda en popüler olan sistem yada işletim sistemi android olduğunu neredeyse herkes biliyor diyebiliriz.Eğer android işletim sistemine ait bir cihaz aldığınız zaman akla ilk gelen işlemler uygulama yada oyun indirmek olabilir.Bu yüzden android cihazınıza bir google hesabı açıp Google Play Storeden indirme işlemine başlamanız gerekiyor.Peki cihazın ilk kurulumda hesabınızı açtınız ve yeni hesap daha eklemek istiyorsunuz bu işlemi nasıl yapabilirsiniz.Bu yazımızda sizlere bu işlemi anlatacağız.

Bir cihazda istediğiniz kadar gmail hesabı kullanabilirsiniz.Yani Android cihazlarda böyle bir özellik mevcut.Kişisel bilgilerinizi sakladığınızı düşünürsek farklı bir hesap açarak buraya da çocuklarınız için bir bölüm yapabilir ve onların gireceği bir hesap ile devam edebilirsiniz.Bu sizin için farklı bir güvenlik yöntemi olacaktır.

google-play-hesabi

İlk olarak cihazınızda Ayarlar bölümüne giriş yapınız ve Hesalar sekmesine geliniz.Buradaki işlem cihazlara göre farklılık gösterebilir.Tabi isim farklılığı olacaktır.İşlev olarak aynı bölüme giriş yapacaksınız.

google-play-hesabi-eklemek

Tam pencrenin altında Hesap Ekle bölümünü göreceksiniz.Hesap ekle bölümüne giriş yaptıktan sonra bir çok sosyal ağ platformunun logolarını göreceksiniz.Buradan Google olarak seçim yapmanız gerekiyor.

google-hesabi-nasil-eklenir

Buradan yeni hesap yada mevcut hesap dedikten sonra işlemi sonlandırabilir ve istediğiniz hesabınızı ekleyebilirsiniz.Son olarakda karşınıza çıkan E-Posta yada takvim gibi özel ayarlarınızı yapmanız gerekebilir.İşlem bittikten sonra Android cihazınızı yeni eklediğiniz hesap ile kullanıyor olacaksınız.

Subscribe
Bildir
guest

2 Yorum
En Yeniler
Eskiler Beğenilenler
Inline Feedbacks
View all comments
Metin Kocaman

Cihaz ekli değil diye bir şey yapar ıyorum

Ertan Dönmez

Hocam eline sağlık dünden beri bunu arıyordum ilaç gibi geldi 🙂