Samsung Galaxy Note 3 Batarya Testi

2258

Samsung 3200mAh bataryası olan Galaxy Note 3 modeli ile batarya testinden yeterli seviyede puan almayı başarıyor.

samsung-galaxy-note-3-batarya-testi

Galaxy Note 3; 1080p çözünürlükte sözde çok verimli 5.7-inç Super AMOLED ekrana sahip ve Snapdragon 800 işlemcisiyle çalışan Android 4.3 ve TouchWiz güzellikleriyle gelen ir cihaz. Note 3 için ilk test 3G konuşma süresi için yapıldı. LG G Pro ve Sony Xperia Z Ultra modellerini yakalayamasa da Galaxy Note 3 konuşma testinde 18 saat 12 dakika ile iyi bir sonuç elde etti diyebiliriz.

note-3-konuşma

İkinci test her zaman olduğu gibi internette dolaşım üzerine. Galaxy Note 3 kesintisiz webde dolaşma testini 9 saat 4 dakika ile tamamladı. Bu süre AMOLED bir ekrana göre oldukça iyi bir sonuç. Galaxy Note 3 elde ettiği bu skorla alanındaki bir çok modeli de geride bırakmış bulunuyor.

note-3-internet

Samsung Galaxy Note 3 son testimiz olan video oynatma testinde Super AMOLED ekrana sahip olmanın vermiş olduğu etkinlikle gayet iyi bir sonuç elde etti. Phablet bu testte 13 saat ve 32 dakika ile dayanıklılık gösterdi. Test kritik sınır olan batarya seviyesinin %10’a düşmesine dek sürdürüldü. Note 3 bu sonuçla Motorola MAXX modelinin hemen arkasında yer alıyor.

note-3-video

Dayanıklılık ve etkileyici performansı ile Galaxy Note 3 batarya testini 75 saatlik bir dayanıklılık derecesi ile sona erdirdi. 3 aşamalı testte yer alan içeriklerden her birine günde 3 saat ayırmanız durumunda bu cihaz size 3 günlük kullanım sunabilir.

galaxy-note-3-batarya-testi-sonuc

Tüm sonuçlar göz önünde bulundurulduğun Galaxy Note 3 büyük ekranı ve özellikleri ile yeterli seviyede batarya ömrüne sahip olduğunu kanıtladı.

Not: Yapılan testler Türkiye şartlarında değişim gösterebilir.

Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments