LG G3 Batarya Testi

4316

2014 yılına damgasını vuran akıllı telefon ne derseniz bu kesinlikle LG G3 olacaktır. Tanıtılmasından insanların ona verdiği reaksiyona dek her şey mükemmel ötesiydi. Şimdi G3’ü batarya testinde görmenin zamanı.

lg-g3

LG G3, QHD ekran ile piyasaya sürülen ilk akıllı telefon. Aynı zamanda böylesi bir ekran için bu derece bir batarya ile gelen ilk model. LG G3 modeli güçlü bir 3000mAh pil ile geliyor. Bu onu neredeyse sınıfındaki en büyük batarya sahibi model yapıyor. LG G3, Qualcomm MSM8975AC Snapdragon 801 işlemcisi ile 2.5GHz hızında Krait 400 çekirdekli ve Adreno 330 GPU yüklü geliyor ki bu muazzam bir hız demek. Açıkçası, 2560 x 1440 piksel ekran çözünürlüğüne sahip G3 üzerinde yer alan Snapdragon işlemciler hiç böylesine bir çözünürlükle test edilmemişti.

LG G3 ilk olarak arama süresi testine girdi ve bu testte hayran olunacak bir skorla çıktı. Tam tamına 1 günden de fazla olan 24 saat 54 dakika.

lg-g3-konuşma-süresi

İşler ekran açıkkan biraz can sıkıcı duruma düşebilir. LG G3 bu noktada 7 saatinde altında bir skor elde etti ki bu sınıfındaki diğer modellerin de altında. Eğer webde gezinmeyi seviyorsanız bu LG G3 modelinde fazla uzun soluklu bir tercih olmayacak gibi.

lg-g3-web-testi

LG G3 video ıynatma testinde neredeyse 10 saatlik bir dayanıklılık sergiledi. Ancak burada da Sony Xperia Z2 ve Samsung Galaxy S5 modellerinin altında kaldı. ancak G3’ün bu iki modelden de 2 kat daha fazla ekran çözünürlüğüne sahip olduğunu düşünürsek hala eğlenceli olabilir.

lg-g3-video

Testler toplandığında ortaya 69 saatlik bir dayanıklılık süresi çıkıyor. Böyle bir ekran kalitesine ve özelliklere sahip bir model için oldukça başarılı.

lg-g3-batarya-testi

Not: Testler Türkiye şartlarında değişim gösterebilir.

Batarya Testinde yer alan diğer modeller için tıklayın.

Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments