Huawei Ascend Mate Batarya Testi

687

Ülkemizde de belirli bir kullanıcı sayısına sahip Çin merkezli bir telefon üreticisi olan Huawei, oldukça başarılı ve piyasadaki rakiplerine bakış daha ucuz modeller üretiyor. Sizler için Huawei Ascend Mate modelinin batarya test sonuçlarını sunuyoruz.

Huawei-Ascend-Mate-pil-ömrü

4050 mAh Li-Ion batarya ile gelen Ascend Mate yapılan testlerde başarısızlık göstermedi, zaten ondan iyi bir sonuç beklendiği de düşünülürse. Huawei Ascend Mate dört çekirdekli 1.5GHz Cortex A9 işlemciye sahip ve 16 çekirdekli grafik işlemcisiyle satışa sunulan bir ürün. 6.1-inçlik ekranı ile Ascend Mate’in enerjiye aç bir cihaz olduğunu kolayca söylemek mümkün.

Her zamanki gibi, ilk test 3G konuşma süresi oldu. Büyük pili ve ekranın test süresince kapalı olması sayesinde Ascend Mate, RAZR MAXX modelini geçti ve 25 saatin üzerindeki süre ile konuşma testinde en üstteki yerini hak etti.

ascend-mate-konuşma-süresi

Geniş ekran göz önüne alındığında Huawei Ascend Mate web tarayıcısı testinde etkileyici performansını tekrarlamasına mümkün gözüyle bakılmasa da, akıllı telefon oldukça iyi bir ortalama sonuç elde etti. Listenin üst sıralarında yer almıyor belki ama 8 saat ve 17 dakikalık test sonucu ile web tarama testinde Samsung Galaxy Mega 6.3 modeli ile eşleşti.

ascend-mate-web-tarama

Video oynatma testi için Huawei Ascend Mate başka etkileyici bir sonuç daha ortaya çıkardı. Phablet, etkileyici 12 saat 18 dakika skoru ile birden fazla modeli geride bıraktı.

ascend-mate-video-oynatma

Ascend Mate tanıtımlarında olduğu gibi devasa bataryası sayesinde sizi kesinlikle yarı yolda bırakmayacak bir model ve batarya testinden 81 saatlik dayanıklılık sonucu ile çıkmayı başardı.

Not: Yapılan testler Türkiye şartlarında değişim gösterebilir.

Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments