Elon Musk Yeni Projesini Açıkladı

409

tesla-solid-metal-snake

Tesla CEO’su ve kurucusu Elon Musk yayınladığı bir twitter gönderisi ile Tesla araçaları için yeni otomatik şarj cihazı üzerinde çalıştıklarını duyurdu.

İşte sizlere 2014 yılını geride bıraktığımız şu dakikalarda son yıllarda en çok ilgi gören şirket olan Tesla’nın CEO’su ayrıca muhtemelen bu gezegenden olmadığı ve büyük olasılık gelecekten geldiği varsayılan Elon Musk’dan bir hatırlatma; Tesla araçlar için duvardan uzanan katı metal bir yılan (solid metal snake) şeklinde ve Model S’lere bağlanacak otomatik şarj sistemi üzerinde çalıştıklarını duyurdu. Tanrım, bu adam bir dahi… Kesinlikle çağımızın ilerisinde. (PayPal‘ı geliştiren ekip içerisinde bulunup da büyük şeyler başarmayan bir kişi bile yok o ayrı konu.)

solid-metal-snake

Böyle bir sistemin şarz doldurma istasyonları, ev kullanımı ya da her ikisi için tasarlanmış olup olmayacağı net değil. Musk, Ekim ayında P85D açılışında böyle bir sistemi görmek istediğine dair bir şaka yapmıştı.

Aynı etkinlikte, Tesla Model S otomatik sürüş donanımı ile entegre hale getirilmiş ve test sürüşü bile yayınlanmıştı. Tesla her geçen gün daha iyiye ve daha güzele doğru gidiyor. Vizyon sahibi insanlar bilime ve teknolojiye verdikleri değerle ilerlemeye devam ediyorlar…

Açıkça görülüyor ki Musk, Tesla sahipleri için yaşamı mümkün olduğunca rahat yapmak istiyor.Ve bu yeni gelişme sadece elektrikli araç sahibi insanlar için bir fantazi değil tüm insanlığın yararına bir gelişme olacak.

Tesla‘nın son model sedan aracına ilişkin otomatik pilot deneyimi: ( Yeryüzündeki en hızlı sedan)

Kaynak: Elon Musk [Twitter]

Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments