En İyi Android El Feneri Uygulamaları

3727

Son bir kaç yılda el feneri uygulamaları üzerinde oldukça fazla tartışma oldu.  Bu uygulamalar hakkında yapılan tartışmaların en fazla yapıldığı nokta ise uygulamaların kişisel verileri 3.parti uygulamalara reklam vs geliri karşılığında satıp satmadığı üzerineydi.

Sizler için Android platformunda kullanılabilecek en iyi uygulamaları derledik. Ve bu uygulamalar sizden yalnızca kameranın LED ışığını açmak için izin istiyor.  Zaten artık tüm Android uygulamalarının internet erişimine sahip olduğu bir ortamda uygulamanın sizden izin isteyip istememsi de tartışılır bir nokta. Bu uygulamalardan bazıları reklam sunabilir uygulama içinde ama bazıları da sizin kişisel datalarınıza erişmek istese bile buna izin vermediğiniz sürece korkulacak bir durum söz konusu değil.

Color-Flashlight-cepklinik
1. Fener HD LED (Color Flashlight)

Fener HD LED listemizde ilk sırayı almakta zorlanmadı çümkü barındırdığı birçok özellik var. Uygulama standart izin isteme noktasında en az değere sahip uygulama olmasının yanında telefonunuzun arka kısmında yer alan LED ışığını fenere çevirmede en yetenekli uygulama. Ayrıca telefon ekranını bir fenere çevirmenizi sağlayacak ekranı çeşitli şekil ve renklere çeviren özellikleri bulunuyor.

google-play-cepklinik

Color-Flashlight-cepklinik

 

 

 

Flashlight-cepklinik
2.Fener – Flashlight

Mobile Apps Inc. tarafından geliştirilen “Flashlight” listemizde ikinci sırada. SOS sinyali tarzı bir kurgu üzerine inşa edilen uygulama oldukça ilgi çekici bir arayüze sahip. Bu uygulama ayrıca ihitiyacınız olur belki diye pusula özelliği ile birlikte geliyor. Doğal hayata çıkmayı ve gezmeyi sevenler için oldukça ideal.

google-play-cepklinik

Flashlight-by-Mobile-Apps-Inc-cepklinik

 

 

 

Flashlight-by-SimGears-icon3. El feneri (Flashlight by SimGears)

El feneri kod adı ile gelen bu uygulama SimGears imzalı. Bu uygulama ana ekranda bulunan ve kolay erişim sağlayan el feneri widgeti içerir. Ekran kapalı modda olsa bile uygulamaya erişmeniz mümkün. ayrıca bu uygulama telefonu cebinize aldığınız anda flashı kapatarak extra batarya tüketiminin de önüne geçiyor ve zamandan tasarruf imkanı da sağlıyor. Reklam içeriyor ama bunu ayarlardan kaldırabilirsiniz.

google-play-cepklinik

Flashlight-by-SimGears-cepklinik

 

 

 

Flashlight-HD-LED-cepklinik4. El Feneri LED flashlight (Flashlight HD LED)

Flashlight HD LED hem ev ekranınızı düzenleyebileceğiniz hem de flashınızı el feneri olarak kullanmanıza imkan veren başka bir uygulama. Ana ekrandaki widget sayesinde flashı kontrol edebilirsiniz. Uygulama içindeki renk paketleri sayesinde ana ekranınızı da bir fenere çevirmeniz mümkün.

google-play-cepklinik

Flashlight-HD-LED-cepklinik1

Subscribe
Bildir
guest

1 Yorum
En Yeniler
Eskiler Beğenilenler
Inline Feedbacks
View all comments
Ertan Dönmez

Çok güzel programlar var hd led programını kullanıyorum çok memnunum.