Samsung Galaxy A7 Tanıtıldı

1422

Samsung bugün tarihindeki en ince akıllı telefon olan Galaxy 7 modelini duyurdu.

Samsung-Galaxy-Alpha7

Galaxy Alfa modellerinde kullanılan tasarımla oldukça benzer metal çerçeve ile gelen Galaxy A7 sadece 6.3mm gövdeye sahip. Samsung IT ve Mobil departmanlar sorumlusu JK Shin yaptığı tanımlamada Galaxy A7 için “oldukça şık” derken “Samsung’un görünümü birinci öncelik haline getirip performans kısmını ise ikinci önceliği” haline getirdiğini vurguladı.

Yine de Galaxy A7 ‘nin iyi özellikleri de mevcut. Yeni model 5.5-inç AMOLED ekrana, 1.8 GHz çift çekirdekli işlemciye, 2GB RAM16GB dahili belleğe  (microSD hafıza kartı ile 64 GB’a kadar genişletilebilir) ve 13-megapiksellik ana kameraya sahip. Diğer  dikkat çeken özellikleri ise 2,600mAh batarya, LTE desteği ve Android 4.4 Kitkat işletim sistemi ile geliyor olması. (Android Lollipop aldı başını gitti! )

İlginçtir, Samsung’un özellikler listesinde HD ekrana sahip görünüyor Galaxy A7. Ancak Samsung telefonun Full HD (1920×1080 piksel) mi ya da ready HD (1280×720 piksel) anlamına mı geldiğini belirtmiş değil. Cihaz aynı zamanda çift Sim Kart desteği ile geliyor.

galaxy-a7

Galaxy A7, Samsung’un Kasım 2014 de tanıttığı A3 ve A5 modelleri ile başlayan Galaxy A serisinin bir devamı. Bu iki cihaz da son derece ince ama A7 kadar değil. Karşılaştırmak isterseniz , şirketin amiral gemisi akıllı telefonu  Galaxy S5  8.1 mm (0.319 inç) kalınlığı olan bir gövdeye sahip.

Galaxy A7 üç renkte seçkin piyasalarda satışta olacak; İnci Beyazı, Gece Siyahı ve Şampanya Altını.  Samsung tarih ya da fiyat vermedi. Ayrıntılı görsel teknik detaylara aşağıdaki görselden ulaşabilirsiniz.

Samsung-Galaxy-A7-teknik-özellikler

Kaynak: samsungtomorrow

Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments