HTC One M9 Akıllı Saatle Birlikte Martta Geliyor

583

M9 bazı büyük kamera özelliklerinde değişiklikler yapabilir.

htc-one-m9

HTC zaten 1 Mart tarihinde yapılacak olan Mobil Dünya Kongresinde (Mobile World Congress) yeni akıllı telefonunu tanıtacağına dair işaretleri vermişti. Bloomberg ise HTC’nin planları hakkında daha fazla detayı açığa çıkardı. M9 selefi ile benzer bir tasarıma sahip olacak ve 3 renk seçeneği ile gelecek; altın, gri ve gümüş.

Arka kamerada HTC bu sefer 20 megapiksellik bir lens kullanıyor ancak bu HTC’nin UltraPixel konseptini tamamen terk ettiği anlamına da gelmiyor. Ön kamerada düşük ışıkta daha iyi selfie deneyimi sağlayan yüksek çözünürlüklü piksel değerine sahip kamera kullanılacak. Yani bir bakıma HTC, UltraPixel konseptini ön kamera alanına taşıyor.

htc_m9-martta-geliyor

Bloomberg göre; M9, sekiz çekirdekli Qualcomm Snapdragon 810 işlemci üzerinde çalışacak; Dolby 5.1 ses teknolojisi içeriyor ve son Android sürümü ile entegre HTC’nin son arayüzü Sense 7 ile birlikte geliyor. Detaylar az olmasına rağmen, raporda ayrıca HTC’nin ilk SmartWatch’ının Mart ayında ortaya çıkacağını belirtiyor. Akıllı saat ile ilgili olarak HTC ve Under Armour arasındaki ortaklığın ilk meyvesini de böylece görmüş olacağız.

Kaynak

Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments