OnePlus One Batarya Testi

977

one-plus-one-batarya-testi-cepklinik

3100 mAh gücündeki bataryası ile OnePlus One saygı duyulacak bir performans göstermeli. Elbette 5.5-inç 1080p ekranı ve Snapdragon 801 işlemcisini de unutmamak gerek. Bakalım OnePlus One batarya testinde nasıl sonuçlar elde etmiş.

İlk test konuşma süresi hakkında ve OnePlus One gayet etkileyici bir sonuçla testten çıkmayı başardı. Testi 20 saate 4 dakika uzaklıkta bitirdi. Günlük konuşma rutini dikkate alınırsa bu oran oldukça takdire şayan.

one-plus-one-batarya-testi-cepklinik-konuşma-süresi

OnePlus One web tarama testinde de etkileyici bir sonuç almayı başardı. 5.5-inçlik ekranda web deneyimini 10 saate yakın bir süre sizlere sunuyor.

one-plus-one-batarya-testi-cepklinik-web-tarama

OnePlus One 11 saatlik video oynatma süresi ile listede yine üst sıralardan kendine yer buluyor.  Uzun bir seyahatte yanınızda bulundurmak isteyeceğiniz bir model One. Uzun video izleme oranı ile bu modele paranızı yatırmanızda bir sakınca görünmüyor.

one-plus-one-batarya-testi-cepklinik-video-oynatma

Test sonuçları bir araya getirildiğinde söyleyebiliriz ki OnePlus One gayet başarılı bir sonuç ortaya koydu. Bütün noktalarda batarya testindeki ilk 30’a girmeyi kolaylıkla başardı. Genel olarak OnePlus One 66 saat gibi bir dayanıklılık rakamına ulaşıyor.

one-plus-one-batarya-testi-cepklinik-test-sonucu

Not: Testler Türkiye şartlarında değişim gösterebilir.

Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments