Instagram’da RePost Nasıl Yapılır?

13771

Günümüzün en popüler fotoğraf paylaşım uygulaması hiç tartışmasız “instagram“. İnsanların fotoğraf çekmesine ve dünyaya biraz daha farklı gözlerle bakmasına neden olan bu uygulama ilk çıktığı günden bugüne dek sosyal medyada hep en hit alanlarından olmayı başardı.

Yalnız her mükemmel şeyin bile bazı noktaları bulunabiliyor elbette. Instagram üzerinde diğer sosyal ağlarda olduğu gibi direkt olarak paylaş özelliği bulunmuyor. Yani beğendiğiniz bir fotoğraf tekrar paylaşmak isterseniz bunu direkt olarak instagram üzerinden en azından şimdilik yapmanız mümkün değil.

Instagram’da RePost Nasıl Yapılır?

Ama teknoloji işin içindeyse her sorunun bir çözüm yolu da mevcut. instagram üzerinde beğendiğiniz ve paylaşmak istediğiniz bir fotoğraf varsa bunu yapmanın her zamankinden daha kolay bir yolu var. Android ve iOS platformlarında kullanılabilen “Repost for Instagram” adlı uygulama istediğiniz fotoğrafı paylaşmanızı sağlıyor. Ücretsiz ve oldukça kullanılışlı bir uygulama olan Repost for Instagram üzerinde tek yapmanız gereken istediğiniz fotoğrafı bulun, repost dedikten sonra  editleyip yeniden paylaşabilirsiniz.

iOS için indirin, Android için indirin.

Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments