Turkcell Rehber Yedekleme Uygulaması

1130

Turkcell Rehber Yedekleme Uygulaması
Turkcell Telefon Yedekleme servisi telefondaki bilgilerinizi yedekleyerek, telefonunuzu kaybettiğinizde değiştirdiğinizde ya da telefonunuzun başına bir şey geldiğinde bilgilerinizi kaybetmemenizi sağlar.
Tabi sadece bu nedenle değil yeni bir android yada ios cihaza geçiş yaptığınızda bu işlemi yapabilirsiniz.Bu işlem için ilk olarak Gmail yada App Store hesabınız olması gerekiyor.Daha sonra ise Google Playden yada App Storeden Turkcell yedek uygulamasını indirmeniz gerekmektedir.

Uygulamayı indirdikten sonra telefonumuzdan uygulamayı açıyoruz.Karşımıza Turkcell uygulaması açılacak ve ne yapmak istediğinizi soracaktır.Burada yedekle ve yedeği geri yükle seçeneğini göreceksiniz.Tabi işlem yapabilmek içinde Turkcell Web Şifrenizin olması gerekmektedir.Bu şifre içinde Mesaj Yaz bölümünden Şifre yazıp 2222’ye yollamanız gerekiyor.Daha sonra ise açtığınız bölümden Numaranızı ve Web şifreinizi yazarak giriş yapabilirsiniz.

turkcell-numara-yedekleme

Şifre işlemi bittikten sonra giriş yapınız ve istediğiniz bölümden yani yedekle yada geri yükle seçeneğini kullanarak işleme devam ediniz.
rehber-yedekleme-turkcell

Tabi zorunlu bir uyuglama değildir.İstersenizi rehberinizi güvenlik açısından farklı yerlerede yükleyebilirsiniz.
-Bilgisayarınıza
-Gmail
-Hafıza Kartı
Diğer bir konumuz olan yedekleme işleminide aşağıdaki linkten kontrol edebilir ve bilgi sahibi olabilirsiniz

Android Rehber Yedekleme Nasıl Yapılır

Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments