Samsung Galaxy S6 İçin Yeni Tanıtım Videosu

309

next-galaxy-s6

Samsung uzun zamandır yeni Galaxy modeli üzerinde çalışmalar yürütüyor. Artık bu iş farklı bir noktaya dönüştü; beklentileri karşılama ve müşterilerin Samsung’dan vazgeçmesini önleme adına atılacak en büyük adım. Zira Samsung yıllardır Galaxy serisini ne değiştirdi ne de çok fazla bir extra değer kattı. Galaxy S3 modelinden sonra gelen cihazlara baktığınız zaman bu ayrımsızlığı siz de farkedeceksiniz. Önceden Samsung Apple’ı taklit ederdi ama artık Güney Kore devi öyle bir noktaya geldi ki neredeyse kendisini taklit ediyor. ( Hem de bir önceki modeli ile.)

Samsung uzun süredir devam eden çalışmaları ile bu gidişata dur diyecek Galaxy 6 için çok özel hazırlıklar ve yenilikler peşinde. Bunlar arasında dikkat çeken bir nokta neredeyse bütün akıllı telefon markasının kullandığı işlemci seti Qualcomm Snapdragon yerine Samsung’un kendi ürünü olan Exynos kullanacak olması.

galaxy-s6

Samsung piyasadaki kötü gidişatına dur diyebilmek için tüm kozunu 1 Martta başlayacak olan 2015 Mobil Dünya Kongresindeki (MWC 2015) özel olarak gerçekleştireceği Galaxy Unpacked etkinliği ile duyuracak.

Samsung bu noktada ürünü için merakları üzerine çekme adına elinden geleni yapıyor. Geçtiğimiz günlerde yayımlanan ilk reklam filminin ardından bu sefer kullanıcıları daha da merakta bırakacak başka bir reklam filmi yayınlandı. İşte o film;

Kısa filmden de anlaşılacağı üzere Galaxy S6 performans ve hızlı olduğunu iddia ediyor. Buradaki en büyük belirsizlik ne derseniz Samsung bu yeni modelinde hangi işlemciyi kullanacak? Exynos mu Snapdragon mu? Bundan bir kaç gün önce yayımlanan diğer kısa reklam filmi ise şu şekildeydi ki burada tasarım ve dizayn olarak Galaxy S6 beklentileri karşılayabilir.

Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments