Turkcell Dakika Sorgulama Nasıl Yapılır

19318

Her ay belirli sürelerde hattımıza dakikalar,mesaj hakları vb birçok kampanya yaptırıyoruz.Tabi hattımız faturalıysa bir zaman sonra ne kadar konuştuğumuzu yada ne kadar dakikamız kaldığını öğrenmek istiyoruz.Bu gibi durumlar için ise Gsm operatörlerinin bize sunduğu imkanlar ile kalan dakikalarımızı,mesaj haklarımızı,internet paketimizi öğrenebiliyoruz.Peki Turkcellde bu işlem nasıl oluyor ve kalan paket bilgilerimizi nasıl öğrenebiliyoruz onu görelim.

Faturalı paketlerinizden ne kadar kaldığını aşağıdaki yöntemlerle ücretsiz olarak öğrenebilirsiniz:
-SMS ile öğrenmek için KALAN yazıp 2222’ye gönderebilirsiniz.
-Arayarak öğrenmek için 0532 757 22 22’yi arayıp Tarife/Kampanya menüsünden işlem yapmanız yeterlidir, Paket Kalan bilgileriniz hemen size mesaj olarak gönderilecektir.
-Telefonunuzun ekranına *159# yazıp arama tuşuna basarsanız Paket Kalan bilgileriniz hemen size mesaj olarak gönderilecektir.
-Paket kalanınızı internet üzerinden öğrenmek için telefonunuzdan www.turkcell.com.tr adresine girebilir ya da Turkcell Online -İşlem uygulamasını kullanabilirsiniz. Aynı şekilde www.turkcell.com.tr adresinden Hesabım’a giriş yaparak paketinizden ne kadar kaldığını öğrenebilirsiniz.

Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments