Turkcell T60 Özellikleri

1081

Geçtiğimiz günlerde yani 8 Mayıs günü Turkcell’in yeni Genel Müdürü Kaan Terzioğlu tarafından Turkcell’in yeni akıllı telefonu Turkcell T60 tanıtıldı ve kısa zaman sonra kullanıcılarının huzuruna sunulacak.Diğer cihazlara göre iyi bir performansı olan bu yeni cihazda özellikleri ve fiyatı olarakda gayet başarılı diyebiliriz.Turkcell T60 ZTE firması tarafından üretildi.

İşlemci
Turkcell T60 modelinde diğer cihazlara göre daha iyi bir işlemci konulmuş diyebiliriz.Bu modelde ise Qualcomm’un 64 bit desteği sunan 8 çekirdekli Snapdragon 615 işlemcisi eklenmiş durumda.İerleyen günlerde kullanılmaya başlandığı zaman bu işlemcinin diğer modellere göre daha iyi olduğunu göreceğiz diyebiliriz.

Ram-Depolama-
Ram olarak ise 2 GB bir ram desteği sunan Turkcell 16 GB dahili depolama ve daha önce müşterilerinin tepkisini çektiği için microSD kart girişide eklemiş durumda.Tabi bu özelliklere birkaç adım önde diyebiliriz.

Ekran ve Boyutlar
5 inç büyüklüğünde HD bir ekran kullanan Turkcell T60 ZTE firması tarafından üretildi.Ekran dışında ise cihazın inceliği ve hafifliği ön plana çıkıyor diyebiliriz.

turkcell-t60-ozellikleri

Kamera
Sony tabanlı bir sensörün kullanıldığı bir kameraya sahip olan Turkcell T60 13 Megapiksellik ana kamera ve 5 Megapiksel çözünürlüğündeki ön kamerayla sahip ve aynı zamanda HDR çekim özelliğide eklenmiş durumda.

İşletim Sistemi
Bildiğiniz gibi bir çok cihaz Android 5.0 güncellemesine sahip olamayacak ama Turkcell T60 ile bu yeni sistem yüklü olarak gelecek.Yani Turkcell T60’da Android 5.0 Lollipop sürümüyle geliyor.

Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments