Asus Zenfone 2 Yakında Türkiye’de

272

Geçtiğimiz günlerde LAs Vegas’ta düzenlenen Tüketici Elektroniği Fuarı’nda Asus firması yeni akıllı telefonu olan Zenfone 2 modelini tanıtmıştı ve herkesin beğenisini kazanmıştı.Tüm dünya’nın merakla beklediği akıllı telefon Asus Zenfone 2 çok yakında Türkiyede yapılacak bir lansman ile satışa sunulacak.Bugün itibariyle lansman için gönderdiği lasnman davatiyeleride resmi olarak açıklandı.Buna göre Asus Zenfone 2 Türkiye lansmanı 16 Haziranda İstanbulda yapılacak.Bu lansmandan sonrada cihaz ülkemizde satışa sunulacak.

Asusu Zenfone 2 işlemci,Ram,depolama ve ekran olarak 4 farklı versiyona sahip olacak.Bu versiyonlardan en üst seviye olanı ise Zenfone 2 ZE551ML olacak.

Özeliklerine bakacak olursak diğer android işletim sistemine sahip marka cihazlara üst seviye bir cihaz diyebiliriz.Intel Atom 2.3 gHz dört çekirdekli işlemci, 5.5 inç büyüklüğünde Full HD Ekran, 4 GB RAM, 32 ve 64 GB depolama kapasitesi, 13 MP arka kamera ve 3.000 mAh kapasiteye sahip batarya ile geliyor. Zenfone 2 serisinin en alt versiyonu ise 720p çözünürlüklü 5 inç ekran, 2 GB ram ve 1.6 gHz Intel Atom işlemciye sahip.

Asus Zenfone 2 Haziran ayının ikinci yarısında Ülkemizde satışa sunulacak.Türkiye fiyatı ise henüz açılanmadı.Bu cihaz çıkar çıkmaz ise sitemiz üzerinden özellikleri ve görseller ile birlikte sizlere sunacağız.

Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments