iOS için Firefox Çıktı

465

En çok kullanılan ve en başarılı tarayıcılar arasında bulunan Firefox İOS kullanıcıları için kullanıma sunuldu.Sizde İOS kullanıcısı iseniz ve Firefox kullanmak istiyorsanız haberimizi okuyabilirsiniz.

Kullanıcılar için internette hızlı gezinmek ve güvenilirlik ön plandadır.Bu yüzden daha önceden en çok kullanılan Internet Explorer son yıllarda liderliği Google Chrome’a kaptırmıştı.Google Chrome ise kullanıcılara Ram kullanımı sorunları çıkartıyordu.Bu durumları göz önünde bulunduran kullanılar için en iyi alternatif olarak ise Mozilla Firefox, masaüstü ve Android platformlarında yer alıyordu. Mozilla bugün itibariyle beğenilen tarayıcısı Firefox’u iOS platformuna da taşıdı.

İOS için kullanılma açılan Mozilla Firefox şu anda beta aşamasında.Yeni Zelanda App Store mağazasında bulunan Mozilla Firefox, kullanıcılar tarafından test edilip hataları giderildikten sonra evrensel mağazalardaki yerini alacak.Eğer beta aşamasında olan Mozilla Firefox uygulamasını iOS cihazınızda test etmek istiyorsanız, App Store mağaza ayarlarınızı değiştirerek uygulamayı indirebilir ve test edebilirsiniz.

App Store Mağaza Nasıl Değiştirilir

Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments