Samsung Galaxy S4 I9500 Odin ile Yazılım Yükleme

11821

Burada yapacağımız işlem yeni bir yazılım yada işletim sistemini yenilemek için yapılan bir yöntemdir.Tabi sadece bunlar için değil aynı zamanda yazılımsal bir hata ile karşılaşırsanız tekrar bir kurulum yapmanızı sağlayacaktır.Genel olarak Samsung Kies ile yapılan bir yöntemdir.

İlk olarak bilgisayarınıza Odin ile güncelleme işlemine başlamadan önce gerekli dosya ve programları indirmemiz gerekmektedir.
1-ODİN – Odin3_v3.10.6
2-Gerekli olaran Firmware dosyaları – Gerekli olan dosyaları ise http://www.sammobile.com/firmwares/ bölümünden indirmelisiniz ve üye olmanız gerekmektedir.
3-Cihaz için Driver dosyaları..Driver dosyaları için aynı zamanda Samsung Kies programını indirirseniz bilgisayarınız gerekli dosyaları ayarlayacaktır. USB_Drivers_1.5.27.0

Cihazımızı Download Mode olarak ayarlamamız gerekmektedir.Cihaz kapalı iken Ses Kısma + Menü + Power tuşlarına basılı tutun Yeşil ekran gelince Ses Açmaya bir kere basınız.

Daha sonra ise cihazımızı data kablosu ile bilgisayarımıza bağlıyoruz ve Odin programını açıyoruz.Odin programı için ise http://www.sammobile.com/firmwares/ üzerinden indirdiğimiz uygun dosyaları yüklememiz gerekmektedir.
odin_s4_rom_yukleme

İndirmiş olduğunuz dosyaların içerisinde PDA bölümüne yükledikten sonra yapmanız gereken tek işlem Start demek olacaktır.Star dedikten sonra kısa süre sonra yükleme işlemi bitecektir.Siz yukarıdaki görselde görülen yerlere hiçbir şekilde ellemeyiniz ve yükleme işleminin bitmesini bekleyiniz.

Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments