Android Google Arama Geçmişini Silme

7790

Android işletim sistemini kullanıyorsanız yapabileceğiniz birçok ayar bulunmaktadır.Windows işletim sistemlerinde olduğu gibi özelleştirilebilir ve istediğiniz ayarları istediğiniz gibi yapabilirsiniz.Özellikle kullanmaktada olduğumu tarayıcı yada uygulamada arama yapıldığında yaptığımız aramaları silebilir,indirdiğimiz dosyaların yerlerini değiştirebiliriz.

Özellikle android telefonlar yada tabletler üzerinde kullandığımız arama motorları yada tek arama motoru olan Google üzerinden yaptığımız aramaların başkaları tarafından görülmemesini isteyebiliriz.Bu gibi durumlardan kurtulmak için ise arama geçmişini silmek gerekmektedir.

Android işletim sistemlerine sahip akıllı telefonlarda ve tabletlerde arama geçmişini silmek istiyorsanız konumuzu okuyarak arama geçmişini temizleyebilirsiniz.

Arama geçmişini silme için;
Ayarlar >> Genel >> Uygulama Yöneticisi giriniz..Buradan hangi tarayıcıyı kullanıyorsanız yada Google arama bölümünü kullanarak giriniz..

google-arama-gecmisi-silmek

Veriyi Sil ve Önbelleği temizle dedikten sonra son olarak arama yaptığınız tüm aramalar,siteler silinecektir ve tertemiz bir şekilde kullanmaya başlayabilirsiniz.

Subscribe
Bildir
guest

1 Yorum
En Yeniler
Eskiler Beğenilenler
Inline Feedbacks
View all comments
ali

“Chrome” uygulamasına girip “Veriyi sil” tıklandığında “Chrome uygulaması” silinir mi?