Turkcell Mesaj Gönderme Ayarları

9757

Turkcell Mesaj Gönderme işlemini yapabilmek için birkaç işlem yapmanız gerekmektedir.Turkcell Mesaj Gönderme ayarlarından önce hattınıza ait mesaj paketiniz olması gerekmektedir.Turkcell internet sitesi üzerinden istediğiniz gibi size uygun bir paket seçerek ister faturalı,istersenizde faturasız paketlerden faydalanabilirsiniz.Turkcell Mesaj Gönderme işlem için istediğiniz paketi satın alabilirsiniz.

Turkcell sitesine giriş yapacak olursanız istediğiniz gibi mesaj paketlerini ister faturalı,istersenizde faturasız paketleri bulabilir ve takip edebilirsiniz.

turkcell_mesaj_gonderme_paketi

İstediğiniz ücrette faturalı yada faturasız hatlar için mesajlaşma paketleri bulabilirsiniz ve istediğiniz zaman mesaj gönderme işlemi ile satın alabilirsiniz.

Genç paket kullanıyorsanız yani GNC Turkcell tarifeniz varsa daha uygun mesajlaşma paketleri bulabilirsiniz.Her Yöne 5000 SMS Paketi ile sadece 12 TL’ye 30 gün boyunca her yöne 5000 SMS gönderebilirsin.

5000 Sms paketi nasıl yapılır
Her Yöne 5000 SMS Paketi ile sadece 12 TL’ye 30 gün boyunca HER YÖNE 5000 SMS gönderebilirsin.

Turkcell Mesaj Gönderme Ayarları nasıl yapılır
Mesaj ayarlarınızı yapmak için, telefonunuzun “Mesajlar” menüsünden “Mesaj Merkezi Numarası” bölümüne girip, bu bölüme: Faturalı hatlar için: +905329010000 Hazır Kartlar için: +905359010000 yazın. Ardından yine aynı menüden Mesaj Tipini “standart” ya da ”yazı” ve Mesaj Geçerliliğini; “maksimum” olarak belirleyin. Bu adımı tamamladıktan sonra istediğiniz gibi mesaj gönderip alabilirsiniz.

Subscribe
Bildir
guest

2 Yorum
En Yeniler
Eskiler Beğenilenler
Inline Feedbacks
View all comments
Can

Sfire istiyorum