Samsung Telefonlarda Pil Yüzdesi Gösterme

11478

Android yada farklı bir işletim sistemin sahip akıllı telefonlarda birçok özellik bulunmaktadır.Kullanıcı özellikle cihaza ait bilgilere ulaşmak ve daha fazla kişiselleştirmek isteyecektir.Bu gibi durumlar için Android işletim sistemini kullanan cihazlarda birçok özellik vardır ve istediğiniz gibi ayarlayabilirsiniz.Sürekli görmek istediğiniz özellikleden biriside büyük ihtimal Pil Yüzdesi Gösterme özelliğidir.

Android yada İOS yüklü cihazlarda batarya durumunuz sizin için önemli ve çok çabuk bataryanız bitebiliyor ama görsel olarak siz bu bölümü görmenizde fayda var diyebiliriz.

Bu durum Android 2.3 versiyonunda ve Galaxy S3 mini 8200 modelinde bulunmamaktadır.Bu cihazlar yada olmayan cihazlar Google Play üzerinden Pil Yüzdesi Gösterme uygulaması indirerek kullanmalıdırlar..

Eğer farklı bir işletim sistemini versiyonu kullanıyorsanız bu ayarlara Ayarlar >> Cihaz >> Ekran ve Pil Yüzdesi Göster olarak ayarlayabilirsiniz.Daha sonra ekranınızın sağ üst köşesinde Pil Yüzdesini görebilirsiniz..

pil-yuzdesi-gostermek

Google Play üzerinden ise bu tarz uygulamalara ulaşabilir ve cihazınıza kurabilirsiniz.Uyarı olarak şunu söyleyebiliriz.Eğer eski bir cihaz kullanıyorsanız bu tarz uygulamalar cihazınızı kasabilir yada kurulmayabilir.Nedeni ise yer problemi olabilir ve sorunlar yaşabilirsiniz..

Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments