System UI Durduruldu Hatası ve Çözümü

2037

System UI Durduruldu Hatası ve Çözümü

    Hayatımızın her alanında akıllı cihaz kullanımının artması olası sorunları da beraberinde getirmekte. Özellikle kolay kullanıma sahip olması ile akıllı telefonlarımız neredeyse her işlemimizi çözmeye yardımcı olur,  bu da zamanla cihazın kendini kitlemesini kaçınılmaz kılar. Telefonunuz ana ekranını kilitler ve hiçbir şekilde işlem yapamaz hale gelir. Tam bu sırada system UI durduruldu hatası uyarı olarak telefonunuzda belirir. Çoğu kişi için akla ilk gelen şey telefonu kapatıp yeniden açmaktır. Fakat bu çözüm yolu değildir, sistem kendini zaten kapatmış işlem yapamaz hale gelmiştir. Farklı yollar ile kısa ve kesin çözüm gerektiren işlemler yapmak telefonunuzun ömrünü her zaman uzun tutacaktır. Peki bu hata nasıl çözülebilir, çözüm için bir program gerekli mi, diyorsanız hemen söyleyelim.
System UI Durduruldu Hatası ve Çözümü
    Bahsedeceğimiz yöntem ile bir programa gerek duymadan kolayca telefonunuzun system UI hatasını düzeltebilirsiniz. İşte çözüm için takip edilecek adımlar:
1) İlk olarak telefonunuzda bulunan ”Google Play Store”u açmalısınız.
2) İkinci adımda ”Uygulamalarım” kısmına gelin. Burada önceden indirdiğiniz tüm uygulamalar yer aldığını göreceksiniz.
3)Diğer adım için yapılacak şey: ”Google” ile ”Google Play Müzik” uygulamalarına gelin.  Bu uygulamalar için yapılan son güncellemeler System UI hatasına yol açmaktadır. Ocak ayı içinde yapılan güncellemeler bu hatalara neden olmuştur ibaresini göreceksiniz. Bu bağlamda bahsettiğimiz, ”Google” ile ”Google Play Müzik” uygulamalarını tek tek seçerek ”Güncellemeleri Kaldır” butonuna tıklayın. Güncellemeler kaldırıldıktan sonra sistem hatasının çözüldüğünü göreceksiniz. Cihazınız temizlenmiş ve eski haline gelmiş olacaktır. 

   Eğer hata devam ediyorsa ki bu sorun da sıklıkla karşılaşılan bir durum, telefonunuzda bulunan diğer uygulamalar için aynı güncelleme kaldırma işlemini uygulamayı deneyin. Tüm işlemlerden sonra System UI işlemi durdurulma hatası kesin ve program kullanılmadan çözülmüş olacaktır. Fakat cihazınızda hala çözülemeyen sorunların devam etmesi durumuyla karşı karşıyaysanız sakın endişelenmeyin bu durumda telefonunuz için virüs temizleme ve koruma programlarına ihtiyacınız var demektir. Bu şekilde kuracağınız virüs koruma programları ile telefonunuzu virüslerden temizleyip, sistem hatasını düzeltebilmeniz mümkün.
    

Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments