Apple iPhone 7 – Apple iPhone 7 Plus Görüntülü Konuşma

4851

Dünyada en çok satan akıllı cihazlardan biriside hatta ilk sırada olanı Apple iPhone 7 – Apple iPhone 7 Plus modelleri diyebiliriz. İphone cihazlarda kendine özgü bir mobil işletim sistemi olan İOS işletim sistemini kullanılmaktadır. Bu cihazlarda diğer cihazlardaki özelliklerden biraz daha geriden gelir ve sonradan özellikler yeni cihazları için gelir. Apple cihazlarda ise görüntülü konuşmak yapmak istiyorsanız diğer cihazlardan biraz farklı diyebiliriz..

Apple cihazlarda iPhone 7 – Apple iPhone 7 Plus ve diğer Apple cihazlarda görüntülü konuşma yapmak istiyorsanız kendi aralarında yani Apple olan farklı modeller ile görüntülü konuşma işlemini FaceTime ile hızlı ve kolay bir şekilde yapabilirsiniz. Bu Apple cihazlar arasında bir avantaj olarak tanımlayabiliriz. Tabi bu işlemi sadece Apple cihazlar arasında yapabilirsiniz.

Eğer farklı bir marka model ile görüntülü konuşma yapmak istiyorsanız bu işlemi uygulama ile yapabilirsiniz. Uygulama ile görüntülü konuşma işlemini ise bu özelliğe sahip uygulamalar ile yapabilirsiniz. Bu görüntülü konuşma için ise Whatsapp, Facebook Messenger, Tango, Viber vb.. bu özelliğe sahip uygulamalar üzerinden kolayca yapabilirsiniz. Tabi görüntülü konuşma yapabilmek için ise internet bağlantınız olması gerekmektedir.

Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments