Telefonunuzun Şarj Olmama Nedenleri

363
Telefonunuzun Şarj Olmama Nedenleri

Telefonunuzun Şarj Olmama Nedenleri
Bildiğiniz gibi artık hayatımızın bir parçasıda hatta büyük bir bölümü akıllı telefonlar ve genel olarak akıllı cihazlar üzerinde geçmektedir. Her seferinde ise bir üst modeli satın almak için uğraşıyoruz ve yeni cihazlar yeni aksesuarlar yada farklı özellikler ile karşımıza geliyor. Tabi tüm bu yenilikler yeni sorunlarıda beraberinde getiriyor. Bu sorunların en başında yer alan madde ise şarj yani cihazın şarjsız kalma durumu ve hiç açılmaması diyebiliriz. Eğer cihazınız şarjsız kalırsa kullanamazsınız ve canınız sıkılmaya başlayabilir.

Peki cihazınız şarj almıyorsa nedenleri neler olabilir onları inceleyelim
1- İlk akla gelen her zaman ki gibi şarj aletiniz olacaktır. Buradan farklı şarj aletiyle denerseniz değişmesi gerekebilir dersiniz ama bildiğiniz gibi şarj kablosu ve şarj başlığı ayrı olmasıdır yani arızalı olan bölüm iki farklı yerden biriside olabilir hepside olabilir.. Deneme yanılma ile bu durumundan kurtulabilir yada garanti bir yöntem ile hepsini satın alabilirsiniz.

2- Şarj soketinizde de arızalı olabilir ve soketin değişmesi gerekebilir. Bu işlem için cihazın garantiye yollanması yada güvenilir bir teknik servis’e götürmeniz ve bölümün değişmesi gerekmektedir. Burada 1. seçenekte olan durumun sizi yanlış yönlendirebilir. Bunun sebebi bazı soketi bozuk olan cihazda farklı ve yeni bir şarj cihazı taktığınız zaman düzenli olarak çalışabilir ama bu sizi yanıltmasın burada durumu şarj aletinin yeni olması ve pek aşınmamış olmasıdır.

Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments