Turkcell – Vodafone – Türk Telekom Paket Sorgulama

902

Turkcell – Vodafone – Türk Telekom Paket Sorgulama
Bildiğiniz gibi ülkemizde genel olarak Turkcell – Vodafone – Türk Telekom ve Türk Telekom alt yapısını kullanan diğer operatörler var. Hepsinin belirli bir TL yükleme yada paket yapma özelliği bulunmaktadır. Genel olarak yükleme miktarları aynıdır ama paket fiyatları içeriğine göre değişimler göstermektedir. İster faturalı satın alabilir, istersenizde TL yani kontörlü satın alarak kullanmaya başlayabilirsiniz. tüm operatörler için ortak bir TL sorgulama sistemi olsada paket sorgulama işlemleri farklıdır.. Bu konumuzda Turkcell – Vodafone – Türk Telekom Paket Sorgulama nasıl yapılır onları anlatmaya çalışacağız..
Turkcell – Vodafone – Türk Telekom Paket Sorgulama
Turkcellde Kalan TL Sorgulama işlemi için enkısa yol ise tuşlar ile hızlı bir şekilde *159# yes yani arama tuşuna basarak kısa süre sonra karşınıza gelen sms ile Kalan Paket Sorgulama işlemini yapabilirsiniz yada Kalan TL sorgulama için *123# arama tuşuna basarak Kalan TL miktarını öğrenebilirsiniz. Kalan Paket Sorgulama işlemini aynı şekilde fatura hatlar içinde kolayca yapabilirsiniz.

Kalan Paket Sorgulama

Türk Telekom hatlarda ise aynı şekilde Faturalı hatlar için farklı numara, Kontörlü hatlar için farklı numaralar üzerinden öğrenebilirsiniz. Kontörlü hatlar için *123# yer tuşuna basını karşınıza TL ve telsin kullanım ücretiniz varsa çıkacaktır. Daha sonra menü üzerinden 1- Kalan Kullanım olarak göreceksiniz. Gelen uyarı 1 tuşuna basarak Kalan Paket Sorgulama işlemini gerçekleştirebilirsiniz. Bu işlemi Faturalı hatlarda ise *124# tuşlarına basarak yapabilirsiniz.
Kalan Paket Sorgulama
Vodafone hatlarda ise *123# üzerinden Kalan TL sorgulama yapabilirsiniz ama Kalan Paket Sorgulama işlemini mesaj göndererek öğrenebilirsiniz. OZET yazarak ister faturalı hatta isterseniz kontörlü hatta 7000’e yollayarak gelen mesajda Kalan paket bilgilerinizi öğrenebilirsiniz.
Bu işlemlerin ise genel ortak kanalı ise Online işlemler bölümünden de öğrenebilirsiniz. Yani telefonunuza indireceğiniz uygulamalar üzerinden Turkcell ve Türk Telekom’da Online İşlemler uygulaması,Vodafone da ise Yanımda uygulaması üzerinden öğrenebilirsiniz.

Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments