Türkiye’de Satılan En İyi Çift SİM Kartlı Telefonlar

1672

Eğer işleriniz yoğunsa ve çift hat yani iki hat kullanıyorsanız bu haberimizi dikkatli okuyabilir ve çift hatlı telefonlar hakkında bilgi sahibi olabilirsiniz. Özellikle şirket çalışanları kişisel hatları ve şirket hatları için 2 ayrı telefon kullanmak zorunda kalabiliyor. Bu yüzden size tavsiyemiz çift hatlı bir telefon satın alarak sorunu ortadan kaldırabilirsiniz ve çift telefon taşıma derdinden kurtulabilirsiniz.
Sizde çift telefon kullanmak yerine çift hatlı bir akıllı telefon kullanarak dertletiniz bitirebilir ve taşıma derdinden kurtulabilirsiniz.Türkiye’de satılan en iyi çift sim kartlı akıllı telefonlara bu listemizden ulaşabilirsiniz.

1) Asus ZenFone 3
Ülkemizde yüksek satış rakamlarına ulaşan bir hayli popüler olan zenfone serisi modelinden son üyelerinden biri olan Zenfone 3 satın alarak çift hatlı olarak kullanabilirsiniz.
2-General Mobile GM5 Plus
General Mobile firması çift hatlı cihaz üretmekten vazgeçmediği gibi büyük bir kullanıcı kitlesine sahip oldu diyebiliriz. Bazı modellerinde büyük sorunlar olsada yeni modeli olan General Mobile GM5 Plus modeli bir hayli iyi ve kullanılabilir diyebiliriz. Hatta General Mobile GM5 Plus modelini
3- Lenovo P2 / K5 Note / K6 Power
Akıllı telefonunuzun hem büyük,hem çift sim kartlı hemde uzun süreli şarjının gitmesini istiyorsanız bu cihaz kesinlikle Lenovo P2 olmalıdır. Aynı zamanda fiyat ve performans olarak tatmin olmak istiyorsanız K5 Note ya da 5 inçlik K6 Power modellerinide tercih edebilirsiniz.
4- Samsung Galaxy A8 (2016)

Bildiğiniz gibi ülkemizde cep telefonu denildiği zaman akla ilk gelen markalardan biriside Samsung akıllı telefonlar diyebiliriz. Son modeli ise A8 2016 modelinin birde çift sim kartlı modeli çıktı ve ilk tercih olarak karşımıza gelebiliyor. Özellikle samsung kullanıcılarının vazgeçilmezi diyebiliriz. Galaxy A8’in 2016 versiyonu Nisan ayının son haftasında Android 7.0 Nougat güncellemeside alacak..

5- ZTE Axon 7 / Axon 7 Mini

Listemizin son sırasında ise ZTE Axon 7 / Axon 7 Mini modeli var. Alternatif olarak kullanabileceğiniz kullanışlı cihazlardan birisi olarak tanımlayabiliriz. Tabi Samsung markasından yada kalıplaşmış markalardan sıyrılabilen ve kullanıcılar için güçlü bir cihaz olduğunu söyleyebiliriz.

Bu konumuzda seçtiğimiz en çok satılan çift hatlı modeller arasında belirli akıllı telefonları seçtik. Tabi daha farklı ve iy

Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments