Foursquare Hesabı Nasıl Silinir?

301

Foursquare Hesabı Nasıl Silinir
Foursquare en popüler mekan arama uygulaması olarak görülmektedir. Bu konumuzda ise Foursquare hesap silme işlemi nasıl yapılır onu göreceğiz. Foursquare farklı mekan keşfetme uygulaması olarak kullanıcılar için kullanıma açılmıştır. Foursquare hesap nasıl silinir.
Foursquare ilk çıktığında herkesin gittiği mekanlar için yer bildirmesi olarak yani check-in yapması için kullandığı bir uygulamadır. Swarm olarak yeni bir uygulama ile karşımıza geldikten sonra Foursquare sadece mekan önerisinde bulunuyor ve eskisi gibi pek göz önünde bulunmuyor. özellikle Swarm uygulamasının daha çok kullanılmasından sonra Foursquare pek eskisi gibi kullanılmıyor ve popülerliği azaldı. Eğer çok fazla sosyal medyada yer almak istiyorsanız tek kalemde Foursquare ve Swarm hesaplarından kurtulabilir ve Foursquare hesabını silebilirsiniz. Foursquare silme işlemi için ise uygulama üzerinden bu işlem yapılamıyor.

Foursquare
Foursquare
Developer: Foursquare
Price: Free

Swarm
Swarm
Developer: Foursquare
Price: Free

Not : Foursquare hesabınızı sildiğiniz zaman ise eş zamanlı olarak Swarm hesabınızda siliniyor. Hesabın silinmesiyle birlikte ise yaptığınız tüm aktivitelerde ortadan kalkmış oluyor.

Foursquare Hesap Silme
-Foursqaure Swarm hesap silme sayfasını açıyorsunuz.
-Foursquare ve Swarm uygulamasını neden bıraktığınızı belirtiyorsunuz.
-Emin misiniz? Sorusunun hemen altındaki notta silme işleminden sonra verilerinizin geri kurtarılamayacak şekilde silineceği -hatırlatılıyor. Eminseniz “Delete Account” butonuna tıklıyorsunuz.
-Son adım olarak şifrenizi girip Foursquare ve Swarm hesabınızı silmiş oluyorsunuz.

Bu yapacağınız işlemlerden sonra dediğimiz gibi Foursquare hesabınızı sildiğiniz zaman ise eş zamanlı olarak Swarm hesabınızda siliniyor. Hesabın silinmesiyle birlikte ise yaptığınız tüm aktivitelerde ortadan kalkmış oluyor.

Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments