Android için Mail Uygulamaları

236

Android için Mail Uygulamaları
Akıllı telefonlarımızda özellikle iş hayatımızda kullandığımız en önemli özelliklerinden biriside Mail uygulamaları diyebiliriz. Günlük olarak almamız gereken mailler ve göndermemiz gereken mailler üzerinden hızlı bir şekilde cevap vermemiz yada mailleri almamız gerekmektedir. İnternet sektöründe en çok kullanılan mail uygulamaları için biraz araştırma yaptıktan sonra hangi uygulamaları kullanabiliriz yada kullanmamız gerekecek görelim..Android için Mail Uygulamaları – Mail Uygulamaları İndir
Android için Mail Uygulamaları
1- Android cihazların kurulum başlangıcında en önemli uygulaması bildiğiniz gibi Gmail’dir. Gmail sayesinde istediğiniz gibi kurulum yapabilir ve ayarlarınızı Gmail’e göre ayarlayabilirsiniz. Gmail, size zaman kazandıran ve iletilerinizin güvenliğini sağlayan kullanılması kolay bir e-posta uygulamasıdır. Push bildirimleri yoluyla iletilerinizi anında alın, İnternet’e bağlıyken ve değilken iletilerinizi okuyup yanıtlayın, aradığınız iletiyi hızla bulabilirsiniz.

Gmail
Gmail
Developer: Google LLC
Price: Free

2-Yahoo Mail
Google hakimiyetimden önce en çok kullanılan mail adreslerinden biriside Yahoo Mail olarak bilinmektedir. Harika tasarımı, kolay kullanılan arayüzü ve yıldırım hızı ile Yahoo Mail uygulaması okumayı, organize etmeyi ve gelen kutularınızdan (Gmail, Outlook, AOL ve daha fazlası) e-posta göndermeyi çok daha kolay bir hale getirir.
Yahoo Mail – Alles im Blick
Yahoo Mail – Alles im Blick
Developer: Yahoo
Price: Free

3-Microsoft Outlook
Microsoft firmasının isim değişikliğinden sonra kullandığı isim olarak bildiğiniz gibi Outlook olarak görüldü. Daha önceki ismi ise bildiğiniz gibi yıllardır Hotmail olarak kullandık.. Sadece Outlook olarak değil diğer mail adreslerinide uygulama üzerinden açabilir ve kullanabiliriz.

Microsoft Outlook
Microsoft Outlook

4-ASUS Email
Asus firması tarafından geliştirlen mail uygulamasıdır. Asus Email uygulaması ile istediğiniz gibi mail adresleriniz açabilir ve basit bir şekilde kullanabilirsiniz.
ASUS Email
ASUS Email
Price: To be announced

5-Yandex.Mail
Rus firma tarafından üretilen yazılım sadece mail uygulaması değil birçok servisi bulunan büyük bir firma olarak tanımlayabiliri. Nerede olursanız olun, e-posta hesabınız daima yanınızda. E-postaları görüntüleyin ve gönderin. Hatta ekli dosyaları bile. Yeni e-posta gelir gelmez anında haberiniz olsun.

Android için Mail Uygulamaları – Mail Uygulamaları İndir
Sizler için en çok kullanılan ve Google Play üzerinden en çok indirilen uygulamaların listesini yaptık. Tabi bu uygulamaların dışında daha kullanışlı uygulamalarda bulunmaktadır. Burada yaptığımız listede istediğiniz gibi Google Play üzerinden indirme yapabilir ve kullanmaya başlayabilirsiniz.

Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments