Android için En iyi Bilardo Oyunları

2363

Android için En iyi Bilardo Oyunları
Android işletim sistemine ait akıllı telefon ve tabletlerde internet olduğu sürece birçok özelliğini en iyi şekilde kullanabilirsiniz. Genel olarak ise kullanıcıların kullanım alanları internet, sosyal ağlar ve oyunlar olarak sıralayabiliriz. Vakit geçirmek için ise size en iyi tavsiye oyunlarımız Bilardo Oyunları olabilir. Android işletim sistemine ait olan akıllı cihazlarda Google Play üzerinden istediğiniz gibi Bilardo Oyunları yada farklı oyunlar indirerek eğlenebilir ve vakit geçirebilirsiniz. Bizde sizler için Google Play üzerinden en çok indirilen Bilardo Oyunlarını derledik.. Oyunları ücretsiz olarak Google Play üzerinden indirebilir ve oynamaya başlayabilirsiniz.

1- 8 Ball Pool
Arkadaşlarınla oyna! Efsanelerle Oyna. En çok oynanan Miniclip 8 Top Bilardo oyununu mobil cihazında oyna ve en iyisi ol!
BİRE BİR VEYA 8 OYUNCULU TURNUVADA YARIŞ
Çalışma alanında becerilerini daha da geliştir, dünyaya bire bir karşılaşmalarla meydan oku veya turnuvalara katılarak kupa ve özel istekalar kazan.
BİLARDO MADENİ PARALARI VE ÖZEL OBJELER İÇİN OYNA
Bilardo masanı ve istekanı özelleştir! Oynadığın her bire bir maç için ortada bilardo madeni paralar olacak — maçı kazandığında madeni paralar senin. Bu madeni paraları kullanarak ortada daha fazla para dönen üst seviye maçlara katıl veya Bilardo Mağazasından yeni objeler al

8 Ball Pool
8 Ball Pool
Developer: Miniclip.com
Price: Free

2- Pool Live Tour
8 top, 9 top, Amerikan kurallı, internasyonel kurallı oyunlarımız vardır..bilardo güzel ve farklı bir oyundur, kendinizi sadece bir tip oyun ile sınırlamayın. Sizin için saniyeler içinde bir rakip bulacağız ya da arkadaşlarınıza meydan okuyabilirsiniz. Acemi misiniz? Üzülmeyin, Pool Live Tour dünyasına hazır hissedene kadar, kendinizi çevrimdışı modumuzda geliştirebilirsiniz.

Pool Live Tour
Pool Live Tour
Developer: Geewa
Price: Free+

3- Pool Ball Master
Pool Ball Master online olarak oynayabileceğiniz eğlenceli Android Oyunlardan birisidir. Pool Ball Master ile farklı kişilere meydan okuyabilir ve onlarla oynayabilirsiniz. Yendiğiniz oyunlara göre hediyeler alabilir ve farklı seviyelere çıkabilirsiniz.

Pool Ball Master
Pool Ball Master

4- 3D Bilardo
Google Play’deki en eğlenceli bilardo oyunu, hemen şimdi indir! Dünyanın dört bir yanından gelen en iyi oyuncularla kapış ve çeşitli bilardo sopalarını elde et!

Sadece kısacık saniyeler içerisinde sana en uygun rakibinle eşleşirsin, 8 top oyunu, turnuva, 9 top oyunu türleriyle 3D Bilardo muhteşem bir oyun modu sunar. Tüm sopaları topla, kendi yeteneklerini geliştir, daha yüksek puanlar ve rakipler için mücadele et ve dünyanın dört bir yanındaki oyuncuların saygısını kazanabilirsiniz.

3D Billiard
3D Billiard
Developer: CanaryDroid
Price: Free

Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments