Android İçin En İyi Yarış Oyunları

259

Android İçin En İyi Yarış Oyunları
Android için üzerinde internet olsun olmasın birçok işlemi bilgisayarınızda yaptığınız gibi yapabilir ve kullanabilirsiniz. Kullanıcıların en çok yaptığı işlem ise oyun oynamak ve vakit geçirmek diyebiliriz. Genel olarak ise oyun oynayan kitlesi ise Erkek yani Bay olduğu için ilk akla gelen oyunlar ise Araba Yarış Oyunları olduğunu söyleyebiliriz. Android üzerinde birçok oyunu kolayca oynayabilirsiniz. Bu oyunları yükleyebilmek için Google Play hesabınız olmalı ve Google Play üzerinden indirebilirsiniz. Bizde sizler için Google Play üzerinden en çok indirilen oyunları sıraladık..

1- Traffic Racer
Kendi arabanızla gerçek hayatta yapmak isteyip te yapamadığınız yüksek hız ve tehlikeli makaslar artık hayal değil! Traffic Racer, tüm bu adrenalini parmaklarınızın ucuna getiriyor.
Traffic Racer, göz alıcı grafiklere ve gerçekçi sürüş hissine sahip bir yarış oyunu. Oyunda amaç, yoğun trafikte olabildiğince hızlı sürerek en fazla mesafeyi katetmek ve en yüksek skoru elde etmek. Tabi bu esnada trafikteki araçlara yakın mesafeli makaslar atmayı unutmayın. Yarışlardan kazandığınız paralarla arabanızı güçlendirebilir, yeni araçlar satın alabilirsiniz. Google Play Game Services desteği sayesinde tüm dünyadaki oyuncular arasındaki sıranızı görebilirsiniz! Sonsuz araba yarışı türü şimdi yeniden tanımlandı..

Traffic Racer
Traffic Racer
Developer: skgames
Price: Free

2- Hill Climb Racing
Bugüne kadar geliştirilen en bağımlılık yapıcı ve en eğlenceli, fizik tabanlı sürüş oyunlarından biri! Ve de ücretsiz
Gelecek vadeden yokuş yarışçısı genç Newton Bill ile tanışın. Newton Bill, şimdiye kadar hiç gidilmemiş yerlere gideceği bir yolculuğa çıkmak üzere. Fizik kanunlarına biraz dikkat ederek aydaki en yüksek tepeleri fethedene kadar durup dinlenmeyecek.

Hill Climb Racing
Hill Climb Racing
Developer: Fingersoft
Price: Free

3- Driving School 2016
Driving School 2016; araba, kamyon ve otobüs gibi farklı türlerdeki araçlarý kullanmayı öğrenebileceğiniz en yeni simülasyon oyunudur. Driving School 2016 ile çeşitli ortamlarda oynayabilirsiniz: nehirler, köy yolları, otobanlar, çöller, dağlar vb.
Artýk debriyaj ve el vitesiyle manuel vitesli oynayabilirsiniz!
Ücretsiz çok oyunculu modda arkadaşlarınızla oynayabilirsiniz.
Farklı sürüþ deneyimleriyle 50’den fazla seviye sizi bekliyor. Sürüþ becerilerinizle gösteriþ yapýn, ehliyetinizi hemen alýn! Driving School 2016 oynayın

Driving School 2016
Driving School 2016
Developer: Ovidiu Pop
Price: Free+

4- Pro TAKSİ Sürücü Çılgın Araba
Emniyet kemerini ve aşırı kaçmak için taksi taksi sürüş becerileri ve kurtarma mafya gangsterler ve soygun suçlularla şehir çılgın sürücü için hazır almak zamanı. öfkeli taksi taksi pick & oyuna damla yolcu sürüş ile aşırı deli sürüş simülatörü kavramı. , Büyük şehir trafik aracılığıyla sürücü, taksi araba hızlandırın yolcu almak ve hedeflerine onları düşüyorlar. Taksi sürücüsü, hız ve sürüklenme ile deli olsun. Bu deli taksi sürücüsü ve müşteri taşıma ile inanılmaz taksi simülatörü. Sadece basit bir taksi sürücüsü olarak oynamak ama suçluların peşine düşmek yaparken trafik sokakta deli gibi araba. Müşteri bir gangster Evet, bir polis görevini hissediyorum. Eğer taksi üzerinde suçluları almak ve yeterince hızlı polis arabaları uzaklaşmak olduğu gibi Bazen sizin göreviniz dönüp olabilir.

5- Road Drivers: Legacy
Efsanevi cep telefonu oyununun yeni sürümü Road Drivers: Legacy seni bekliyor. Spor arabanı çalıştır, işlek caddelerden gezerek arabalara çarp ve rakiplerini geçip Hız Kralı olduğunu herkese göster!
Baş döndürücü takiplere katıl. Çılgın yarışlardan dünya yollarının asfaltı ısınır. Herkese meydan okuyacak kadar cesaretin var mı?! Road Drivers: Legacy oyununda kuralları koyan sensin!
Road Drivers: Legacy, arcade yarışlarda yeni dönüm noktasıdır! Arabanı şehir ve banliyö yollarından sür, para kazan ve arabanı yükselt! Yeni araba al ve küresel skor listesinde en hızlı ve başarılı olmaya çalış

Road Drivers: Legacy
Road Drivers: Legacy
Developer: Vart Dader
Price: Free

Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments