Android için Ücretsiz Pdf Uygulamaları

600

Android için Ücretsiz Pdf Uygulamaları
Google tarafından geliştirilen Android işletim sistemi üzerinden birçok işlemi hızlı bir şekilde yapabilir ve kullanabiliriz. Gerek iş hayatımızda gereksede eğlence hayatımızda birçok alanda kullanılmaktadır. Özellikle ofis çalışanıysanız ve genel olarak ise ofis programları yada evraklar üzerinde işlerinizi varsa mutlaka kullandığınız örneklerden birisi Pdf uzantılı dosyalardır. Pdf uzantılı dosyalar için farklı uygulamalar kullanmalısınız ve düzenleme yada görüntülüme için akıllı telefonunuza yada tabletinize Google Play üzerinden uygulama indirmelisiniz. Bizde sizler için Android telefonunuzda yada tabletinizde pdf uzantılı dosyalar nasıl açılır onu anlatmak istiyoruz.

1- Adobe Acrobat Reader
En çok kullanılan uygulama Adobe firmasının piyasaya çıkardığı Adobe Acrobat Reader uygulamasıdır. Adobe Acrobat Reader en çok kullanılan Pdf görüntülüme uygulamasıdır.
PDF’LERİ GÖRÜNTÜLEYİN
• PDF belgelerini e-posta, web veya “Paylaş” özelliğini destekleyen herhangi bir uygulama üzerinden hızlıca açın.
• Arama, kaydırma, yakınlaştırma ve uzaklaştırma seçeneklerini kullanın.
• Tek Sayfa, Sürekli Kaydırma veya Okuma modlarından birini seçin.

Adobe Acrobat Reader für PDF
Adobe Acrobat Reader für PDF
Developer: Adobe
Price: Free

2- PDF görüntüleyici & okuyucu
Telefonunuzda veya android tablet üzerinde pdf ebook okumak ister misiniz? Kolayca pdf dosyalarını düzenleyebilir ve arkadaşlarınızla belgeleri paylaşmak ister misin? Sonra bizim uygulama tüm ihtiyaçlarınızı karşılayacak. Şimdi telefonları pdf okuyucu programı indir indirmek Lütfen !!
Bu android telefon için tamamen ücretsiz ve güvenilir bir pdf dosyası okuyucu. Bu düzenleme pdf olarak 2 fonksiyonlarını bütünleştirir ve mobil ekranda pdf dosya okuyucu. Bu uygulama, basit bir arayüzü sahiptir ve kolay pdf görüntüleyici veya telefonunuzda dosyayı yönetmek için yapar.

3- WPS Office + PDF
Dünyanın Her Yanındaki Milyonlarca Kullanıcı Tarafından “Android İçin En İyi Ofis Uygulaması” Olarak Kabul Ediliyor.
Google Play Ödülleri: “2015 Yılının En İyi Uygulaması”, “Editörün Seçimi”, “En Başarılı Geliştirici”
WPS Office+PDF, ofis belgelerini ve ev ödevlerini Android telefon ve tabletler kullanarak herhangi bir zamanda ve herhangi bir yerde hızlı ve kolay bir biçimde oluşturmanıza, görüntülemenize ve düzenlemenize yardımcı olmaya odaklanan ücretsiz bir tümü bir arada ofis uygulamasıdır. WPS Office+PDF, şu anda tüm dünyada 600 Milyon kullanıcıya sahip.

4- PDF Okuyucu & PDF Viewer Book
PDF Reader & Viewer, Internet’ten indirilen belgeyi okumanıza yardımcı olmak için önde gelen ofis uygulamalarından biridir, çok hızlı okunan pdf dosyalarını destekler.
Öncelikli doc pdf dosyasını desteklemek için belirli bir uygulama mı arıyorsunuz? Depolama ışığı, açık pdf dosyaları, aramayı destekliyor, vurgulamak gerekiyor, pdf indirme programı … PDF okuyucu türkçe yazılımı, aradığınız uygulamanız.

PDF Viewer - PDF Datei öffnen
PDF Viewer - PDF Datei öffnen

Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments