Android için Uçak Oyunları

666

Android için Uçak Oyunları
Android işletim sistemin üzerinde istediğiniz şeyi yapmak yada yüklemek gayet basit bir işlemdir ve ister eğlence ister iş hayatınızda kullanabilirsiniz. Genel olarak kullanıcıların en çok ilgilendiği durum ise oyunlar ve internet olarak tanımlayabiliriz. Bu oyunları yada uygulamaları yüklemek isterseniz ise Google Play üzerinden ücretsiz indirebilir ve oynayabilirsiniz. Google Play üzerinden ise birçok oyun ve uygulama bulunuyor. Konumuzda olduğu gibi bizim sizler için seçtiğimiz oyunlar ise Uçak Oyunları oldu.

1- Uçak Simülasyonu – Plane 3D
Hiç pilot olmayı hayal ettin mi? Hayallerini en gerçekçi Uçak Simülasyonu ile gerçekleştir. Kendi uçağını kontrol et ve gökyüzünün maviliklerinde görevlerini tamamla. B777, F35, Air Force One, V-22 gibi birçok uçak emrine amade seni bekiyor! 14 farklı harika alanda yarış ve kurtarma, kargo, acil iniş, uçuş eğitimi, hedef vurma ve bombalama gibi görevleri tamamla! Hayallerini takip et ve Uçak Simülasyonu’nda görevlerini tamamla, kahraman pilot olabilirsiniz.

The app was not found in the store. 🙁

2- Pilot Uçak simülatörü
Pilot Uçağı yolcu uçağı kokpit simülatörü! Uçak simülatörü gökyüzünde uçak ve bir şamandıra sinek! Mavi gökyüzü, bir pilot ve bir sinek olmayı aklından? Gerçek 3D simülasyon öğrenin! Motor ısınma, hız, zam, dümeni çekin ve havaalanı pist patlama! İniş tekerlekleri gizlemek ve uçuş göstergeleri ve yakıt seviyesini izlemek unutmayın! Bir uçak uçan kolay değil – herkes pilot olabilir! Kritik anlar ve aşırı durumlarda hava kilitlenme önlemek! Yere vurma! Pilot kokpit çaylaklar için bir yer değil! Demir kuş uçan becerilerini yükseltmek! Kontrol noktaları üzerinden uçmak ve uçuş mesafeleri yeni rekor!
Sosyal ağlarda arkadaşlarınız ile ücretsiz 3D uçak simülatörü uçuş sonuçlarını paylaşmak! Hayalinin peşinden git ve bir pilot olmak! Gökyüzü çağırıyor! Dümen bekliyor..

Pilot-Flugzeug-simulator 3D
Pilot-Flugzeug-simulator 3D
Developer: GemGames
Price: Free

3- Helikopter Saldırısı 3D
Sen, silahlı kuvvetlerin bir helicopter pilotusun ve topraklarımızı, hava ve su hudutlarımızı korumak için göreve çağrıldın. Helikopterin kontrolü send eve güçlü makineli tüfekler super isabetli misiller, yüksek patlayıcılı roketler ve daha fazla silahı kontrol edeceksin. Düşman saldırılarına karşı savaşacak, ağır mermi yağmuru altında ordunu koruyacak, kaynakları yağmalayacak ve kahraman bir pilot olmak için ekipmanların seviyesini artıracaksın. Unutma, senin güvenliğin her şeyden daha da önemli

Luftangriff des Helikopters
Luftangriff des Helikopters

Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments