Vestel Venus 5.5 X Yazılım Güncelleme

3063

Vestel Venus 5.5 X Yazılım Güncelleme
Vestel firması beyaz eşya ve ev aletleri üzerinde gösterdiği başarıyı artık akıllı telefon pazarında aramaya başladı ve Venus serisi olan akıllı telefonları piyasaya çıkarmaya başladı. Genel olarak uygun fiyatta olan cihazlar arasında ise birçok yeni cihaz ile karşımıza geliyor. Android işletim sistemine sahip olan cihazlarda ise bildiğiniz gibi birçok özelliği yazılımsal olarak geliyor ve kullanıcı dostu bir sistem olarak tanımlanabiliyor. Son olarak ise Turkcell ile bir anlaşma yaparak ortak olarak bir akıllı telefon bile piyasaya çıkardılar. Bildiğiniz Android işletim sistemine sahip akıllı telefonlarda yazılımsal olarak güncellemeler yada yeni yamalar çıkabiliyor. Tabi bunlar gerek güvenlik yamaları yada yeni özellikler iyileştiremeler olabiliyor.

Vestel Venus 5.5 X Teknik Özellikleri
5 inç büyüklüğünde bir ekrana sahip. 960 x 540 piksel ekan çözünürlüğüne sahip aynı zamanda IPS ekran kullanılmakta. Venüs 5.0 X’te işlemci değişmemiş yine dört çekirdekli, 1.2 GHz hızında Snapdragon 200 işlemci ve 512 MB RAM kullanılıyor. 8 GB dahili hafızaya sahip. 8 megapiksel arka ve 2 megapiksel ön kamerası bulunuyor.
Vestel Venus 5.5 X Yazılım Güncelleme
İlk olarak ayarlar bölümüne giriş yapınız ve daha sonra hakkında bölümünden yazılım güncelleme bölümüne giriş yapınız.Burada yeni sürümü ara dedikten sonra indirilebilir bir yazılım varsa size söyleyecektir ve indirmeye başlayacaktır.Son olarak ise Yeniden Başlat ve Yükle dedikten sonra işlem başlayacaktır..

Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments