Faturasız Hattan Faturalı Hatta Nasıl Geçiş Yapılır

348

Faturasız Hattan Faturalı Hatta Nasıl Geçiş Yapılır
Hangi operatör olursa olsun istediğiniz gibi belirli sürelerde hattınızı istediğiniz yere taşıyabilir yada farklı seçenekleri kullanarak tarife değiştirme yapabilirsiniz. Bildiğiniz gibi artık operatörler arasında geçiş yapılabiliyor. Eğer hattınız sizin üzerinizeyse belirli resmi evrakları kullanarak en yakın bayilere uğrayarak geçiş yada taşıma işlemi yapabilirsiniz. Operatörler arasında da yada aynı operatör üzerinden Faturasız Hattan Faturalı Hatta geçiş yapabilir yada farklı ödeme tipi değişikliği yapabilirsiniz.
Faturasız Hattan Faturalı Hatta geçiş yapmak için ister müşteri hizmetlerinden yada size gelen mesajları takip ederek Faturasız Hattan Faturalı Hatta geçebilirsiniz. Yani size gelen avantajlı tarifeleri kaçırmadan işlem yapabilirsiniz. Genel olarak telefon ile yapılan işlemlerde evrak istenmeyecektir ve hızlı bir şekilde olacaktır.

Bayi üzerinden yapılan işlemlerde ise Faturasız Hattan Faturalı Hatta geçişlerde mutlaka evrak istenecektir. Genel olarak bu işlemlerde evrak olarak Evrak: Araç ruhsatı,ikametkag,elektrik yada su faturası vb…) istenecektir. Bu evraklara göre ise işleminiz yapılabilir. Eğer operatörlerden birine borcunuz varsa hat geçişiniz olmayabilir. Özellike son zamanlarda Türk Telekom firması farklı operatörlere borcunuzu baz alarak işlem yapmayabilir.

Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments