Snapchat Oturum Açma Sorunu ve Çözümü

11993

Snapchat Oturum Açma Sorunu ve Çözümü
Son zamanlarda en çok kullanılan sosyal aktivitelerden biriside Snap atmak olarak adlandırılan ve daha sonra diğer sosyal uygulamaların yaptığı Hikaye özelliğidir. Snapchat uygulamasından sonra ise diğer sosyal uygulamalar instagram ve facebook uygulamalarıda hikaye başlığı altında Snapchat benzeri bir sistem ile karşımıza geldi. Tabi bu işlem kullanım olarak kolay ama uygulama üzerinde oluşan hatalarda olabiliyor ve sistem hataları ile karşılaşabiliyoruz. Snapchat uygulaması üzerinden son zamanlarda en çok yaygınlaşan hatalardan biriside Snapchat Oturum Açma Sorunu oldu..

Android işletim sistemli cihazlarda kullanıcıları zaman zaman “Olamaz! Oturum açma denemen geçici olarak başarısız oldu, lütfen daha sonra tekrar dene. Oturum açma denemen başarısız olmaya devam ederse, lütfen https://s.snapchat.com/a/failed-login adresini ziyaret et:)” hata iletisiyle karşı karşıya bırakabiliyor.
Bu hatadan kurtulmak için ne yapmamız gerekiyor yani Snapchat Oturum Açma Sorunu ve Çözümü nedir ou görelim..

– Android işletim sistemine sahip bir akıllı telefon kullanıyorsanız bu işlem için ilk olarak Google hesabınızı açınız yada yeni bir google hesabı açınız.
– Akıllı telefonunuzda tarif ve saat ayarlarını kontrol ediniz. Biliyorsunuz son zamanlarda bu konular çok tartışılır durumda olduğu için mutlaka bakınız..
– Google hesabınızı kontrol edinizi ve eşitleme aktif mi değil mi ona bakınız.. Eşitleme işlemini “Ayarlar > Hesaplar > Google” olarak işlem yapabilirsiniz.
– Uygulama için mutlaka eklentisiz ve farklı bir yama olmadan uygulamayı telefonunuz indiriniz ve öyle kullanınız..

Subscribe
Bildir
guest

6 Yorum
En Yeniler
Eskiler Beğenilenler
Inline Feedbacks
View all comments
Defne

“Hay aksi! Bir hata oluştu. Lütfen daa sonra tekrar deneyin” diyo . telefonum samsung galaxy s9+ yardımcı olurmusunuz lütfen

Aslı

Telefonum redmi note 8 Snapchat hesabıma giriş yapamıyorum aynı hatayı veriyor yardımcı olur musunuz lütfen!

Guler

Benimde öyle oldu

Sena

Gogle hesabini nasil acicam samsung galaksi j2 telefonun acil cvp gelsin

Muhammet

Ayarlar>Hesaplar>hesap ekle>google

zzzzzz

redmi note 8 nasil esitleme yapacagim