Facebook Güncelleme Nasıl Yapılır

8414

Facebook Güncelleme Nasıl Yapılır
1-Google Play üzerinden uygulama güncelleme
Google Play üzerinden güncelleme yapmak istiyorsanız Google Play’a giriş yapınız ve hangi uygulamaya güncelleme geldiyse arama yapınız.Karşınıza o uygulama geldiğinde ise Güncelleme demeniz yeterli olacaktır.Daha sonra internet bağlantınızın hızına göre kısa sürede güncelleme işlemini bitirecektir. Eğer güncellemelerin otomatik olarak güncellemesini istiyorsanız yada Otomatik güncelleme işlemini kapatmak istiyorsanız aşağıdaki görseldeki gibi kapatmanız yeterli olacaktır.

Facebook
Facebook
Price: Free

android-uygulama-guncelleme

2-APK dosyası ile Android Uygulama Güncelleme
Bu işlem ise android cihazınızda bulunan bazı ayarların açılması ile yapılan güncelleme işlemidir.APK dosyasını internet üzerinden bulmanız ve android cihazınıza data kablosu ile atmanız gerekmektedir.Daha sonra ise aşağıda verecek olduğumuz ayaları yaparak yeni güncelleme için APK dosyasını yükleme ile güncelleme işlemini yapmış olacaksınız.

android-bilinmeyen-kaynaklar

Menü tuşunu ya da Uygulamalar bölümünü kullanarak AYARLAR‘a gidin.Güvenlik’e basın ve Bilinmeyen Kaynaklar (Market üzerinden bilinmeyen uygulamaların alınmasına izin ver.

Bu iki işlem ile sadece güncelleme değil aynı zamanda android cihazınıza uygulama yükleme işleminide yapmış olacaksınız.

İOS-İphone-İPad Cihazlar için Gitti Gidiyor Güncelleme
“Ayarlar -> iTunes ve App Store” menüsüne giriş yapınız ve Otomatik indirmeler sekmesi altında ise “Güncellemeler” olarak giriş yapınız.Bu menü üzerinden istediğiniz güncellemeleri görebilirsiniz.Eğer güncellenmesi gereken bir uygulama varsa manuel olarak buradan güncellemeleri yapabilirsiniz.

iphone6s-uygulama-gu%cc%88ncelleme

NOT : Burada dikkat etmeniz gereken işlemlerden biriside internet bağlantısıdır.Eğer güncelleme sayısı fazla mutlaka güncelleme işlemini Wifi bağlantısı üzerinden yapmalısınız.Aksi halde kotanızdan gidecektir ve internet paketiniz kısa sürede bitecektir.Diğer bir durum ise şarj durumudur.Eğer şarjınız az ise lütfen şarja bağlayınız ve güncelleme işlemini şarjınız varken yapınız.Aksi halde uygulama yüklemede sorunlar çıkabilir hatalar ile karşılaşabilirsiniz.

Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments