Xiaomi Redmi Note 4 Yedekleme

1108
Xiaomi Redmi Note 4 Yedekleme

Xiaomi Redmi Note 4 Yedekleme
Xiaomi cihazlar artık ülkemizde de iyi satış rakamları yakaladı ve Samsung ve diğer Android işletim sistemine sahip akıllı telefonlara rakip olma yolunda büyük yol aldı diyebiliriz. Özellikle Samsung cihazların kullanım kolaylığını kırmaya çalışan firma Samsung modellerde olduğu gibi program destek konusunda da kolay bir program ile karşımıza geliyor. Artık Xiaomi marka bir cihaz aldığınız zaman Xiaomi içinde PC Suite programı bulunmaktadır. Bu program ile cihazda bulunan bilgilerinizi bilgisayarınıza kolay ve hızlı bir şekilde yedekleyebilir yada yedeklediğiniz bilgilerinizi geri yükleyebilirsiniz.
Mi PC Suite Nedir
Mi PC Suite, MIUI Beijing tarafından üretilen Mi markalı akıllı telefon ve tabletlerin bilgisayarla senkronize edilebilmesi için gerekli olan bir yazılımdır. Mi PC Suite sayesinde Mi markalı cihazlarınızın video, fotoğraf, telefon rehberi, ses kayıtları gibi dosyalarınızı ve bilgilerinizi yedekleyebilir, telefonunuza dosya transferi yapabilir ve fabrika ayarlarına dönmek, güncelleme yapmak gibi işlemleri kolaylıkla gerçekleştirebilirsiniz.

Xiaomi Redmi Note 4 Yedekleme – Xiaomi Redmi Note 4 Rehber Yedekleme

1- Xiaomi Redmi 4A modelinde rehber, resim, müzik yada diğer bilgilerinizi yedeklemek istiyorsanız ilk olarak Mi PC Suite programını güvenilir bir siteden indirmeniz gerekmektedir.
2- Daha sonra ise Mi PC Suite programını bilgisayarınıza kurunuz ve data kablosu ile telefon bağlatınızı yapınız.
3- Bağlantıyı yaptıktan sonra ise Mi PC Suite programı üzerinde bulunan yedekleme bilgilerinizi istediğiniz gibi seçerek Backup sekmesi üzerinden işleme başlayınız
4- Buradan istediğiniz gibi kullandığınız uygulamaları seçebilir ve yedekleyebilirsiniz. Tabi sadece uygulamalar değil aynı zamanda Mesajlar, Rehber, Müzik vb diğer bilgilerinizide yedekleyebilir ve istediğiniz cihaza aktarabilirsiniz. Bu program üzerinden ise sadece Xiaomi marka bir cihaza bilgi yedekleme yapabilir yada geri yükleyebilirsiniz.

Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments