GoPro HERO4 Black Özellikleri

344

GoPro HERO4 Black Özellikleri
Serinin neredeyse en sağlam ve en gelişmiş kameralarından bir tanesi karşınızda. Diğer kamera seçeneklerine göre çok daha iyileştirilmiş bir potansiyeli ile karşınızda. Özellikle görüntü kalitesiyle zirvelere oynayacak bir çalışma yapılıyor da diyebiliriz. Tabii bakalım bu serisinden sonra daha çok şaşıracağımız özellikte kameralar ile de karşılaşacak mıyız, göreceğiz.

GoPro HERO4 Black geliştirilmiş görüntü kalitesi ile ve 2 kat güçlü işlemcisiyle geliyor. 2 kat oranında daha hızlı video kaydı yapabilen GoPro HERO4 Black olağan üstü yüksek çözünürlüklü video çekme potansiyeline sahip. 4 K 30 ve yüksek kare hızı 1080p 120 video çözünürlüğü ile kendini aşmış ve dünyanızı üç boyut etkisinde kaydetmeye başlayacak. GoPro HERO4 Black hem video çekimlerinizde hem de fotoğraf çekimlerinizde ISO limit, pozlama  ve renk gibi pek çok özellik kapsamında sizlere manuel kontrole olanak sağlıyor.

Daha önceki serilerine nazaran sizlere 40 metreye kadar su geçirmezlik gücü sağlıyor. 30 kare 12 MP’lik fotoğraf çekimine izin veriyor. GoPro HERO4 Black bir kameranın sizlere sunabileceği en yüksek  hizmeti sunmaya ve yüksek kalite ve teknolojiden olabildiğince faydalanmaya çalışarak bir aksiyon kamerası ile hayal ettiğiniz her şeyi yapabilme kolaylığına eriştiriyor.
GoPro HERO4 Black  kamera çekiminde sizlere dar, orta ve ultra geniş çekim seçenekleri sunuyor. Ayrıca kamerada tag ve Hilight isimli özellikler de bulunuyor.

Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments