iPhone X Home Tuşu Nasıl Açılır

404

İphone X Teknik Özellikleri
Son günlerde yapılan tanıtımlarda iphone’un yeni serileri kullanıcıları bir hayli etkilemişe benziyor. Birbirinden farklı ve özellikteki telefonlar için şimdiden heyecan dorukta ve beklemeye hazır insanlar. Peki ya iphone 7’ye göre nasıl özellikler geldi, neler değişti, bizleri ne bekliyor gelin bakalım.
İphone X için iphone8 plus’a baktığımızda çoğu özelliğin aynı olduğunu fark ediyoruz. Kamera olsun, işlemci, bellek, depolama gibi özellikler birbiri ile benzer. Kasa oranına bakıyoruz 81.23 lük bir oran ile yüksek bir fark yarattığını görüyoruz.

Genel olarak özelliklerin üzerinden geçecek olursak, 12 MP 2 adet arka kamerası bulunuyor. Bunlardan biri f/1.8 ve diğeri f/2.8 diyafram açıklığına sahip. 7 MP’de ön kamera bulunuyor. İphone 8/8 plus’ta olduğu gibi A11 B. İşlemci bulunuyor. Ekran boyutu ise 5.8 inç değerinde. 2 adet hafıza seçeneği bulunuyor. Bunlardan biri 64 GB ve diğeri 256 GB olmak üzere. Bluetooth 5.0 özelliği ve kablosuz sarj özellikleri oldukça büyük ilgi topladı şimdiden. Yalnız hızlı şarj özelliği konusunda yardımcı aparatlar gerekeceği konusunda söylentiler halen var. Ayrıca tanıtımda özellikle Face ID özelliğinden bahsedildi.

İphone X modeli neredeyse tamamı ekrandan oluşan bir model oldu. İphone X ekran tasarımı olarak gerçekten kullanıcıların gözüne hoş gelen bir tasarımı bulunuyor ama diğer modellere göre eksik bir durum bulunuyor. İphone X modelinde bildiğiniz gibi Home Tuşu bulunmuyor. Bu işlem için tabiki kullanıcılar İphone X modelinde Home Tuşu arıyor ve zorlanıyor. Bizde sizler için İphone X modelinde Home Tuşunu nasıl ekleyebilirsiniz onu anlatmak istiyoruz.

iPhone X “AssistiveTouch ile Sanal Home Tuşu Nasıl Açılır
Eğer cihazınızda arıza varsa yada kullanamıyorsanız, çıkan sesten rahatsız oluyorsanız Sanal Home Tuşu ekleyebilir ve kullanmaya başlayabilirsiniz. iPhone X modelinde Sanal Olarak Home Tuşu eklemek istiyorsanız Genel – Erişilebilirlik menüsü altında AssistiveTouch’ı açık konuma getirdiğinizde aradığınız home tuşu sanal da olsa gelmiş oluyor. Aynı sayfadan şeffaflık ayarını da yapabiliyorsunuz. iPhone X Home Tuşu işlemi için yukarıdaki gibi işlemleri kolay ve hızlı bir şekilde yaparak iPhone X Home Tuşuna sahip olabiliyorsunuz

Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments